Θα κοντραριστεί με τους πρωταθλητές Ιταλίας την Πέμπτη (14/8, 19:00), ενώ την Ιντερ, που ήταν φιναλίστ του Champions League και έχασε στο… νήμα τη Serie A από τους "παρτενοπέι" θα τη βρει απέναντι του το Σάββατο (16/8, 21:30)
Ο Ολυμπιακός «πέταξε» για την Ιταλία, όπου θα δώσει δύο σπουδαία φιλικά παιχνίδια πριν από την έναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος και την πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη (23/8, 20:00).
Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν κατά σειρά τις Νάπολι και Ίντερ, με το ματς κόντρα στους «νερατζούρι» να είναι το τελευταίο τεστ πριν το ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τους πρωταθλητές Ιταλίας την Πέμπτη (14/8, 19:00), ενώ την Ίντερ, που ήταν φιναλίστ του Champions League και έχασε στο… νήμα τη Serie A από τους «παρτενοπέι» θα τη βρει απέναντι του το Σάββατο (16/8, 21:30).
Αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή των νταμπλούχων Ελλάδας αναχώρησε νωρίς το πρωί της Τετάρτης από το Ελευθέριος Βενιζέλος και με τον Μεντιλίμπαρ να έχει τη δυνατότητα να «μετρήσει» τις δυνάμεις της ομάδας του κόντρα σε δύο «μεγαθήρια», που αγωνίζονται στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.










ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γερμανία: Ο Μάρκους Ζέντερ επανεξελέγη στην ηγεσία του CSU
- Η λίστα με τα αιτήματα των αγροτών
- Ουκρανία: Χωρίς ρεύμα έπειτα από ρωσική επίθεση χιλιάδες άνθρωποι
- Επίδομα Θέρμανσης: Εως τις 23 Δεκεμβρίου η πρώτη δόση
- Ουάσινγκτον: Καταστροφικές πλημμύρες – Ολόκληρες περιοχές κάτω από το νερό
- Πιερρακάκης: Οι αποφάσεις του Eurogroup να έχουν άμεσο αποτύπωμα στη ζωή των πολιτών
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών έως τις 19 Δεκεμβρίου
- Peter Greene: Νεκρός στο διαμέρισμά του ο κακός της “Μάσκας” και του “Pulp Fiction”
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








