Επιχειρήσεις

Όλυμπος: Γιατί μπαίνει στον κλάδο των εναλλακτικών ροφημάτων

Financialreport.gr

Εκπρόσωπος της δεύτερης γενιάς της Ελληνικά Γαλακτοκομεία, ο Στ. Σαράντης

Σε συνέχεια της τάσης της εποχής για μη λιπαρά ροφήματα, αλλά πλούσια σε πρωτεϊνες

Στροφή στην έρευνα και την ανάπτυξη κάνει αυτό τον καιρό η εταιρεία Όλυμπος, μέλος του ομίλου Ελληνικά Γαλακτοκομεία, καθώς εν μέσω των τελικών διαπραγματεύσεων με την γαλακτοβιομηχανία Δωδώνη, εισέρχεται σε νέα κατηγορία ροφημάτων, συμβατά με τις ανάγκες της εποχής, η οποία ”ζητά” πρωτεινικά προϊόντα, χαμηλά σε λιπαρά.

Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία κάνει την είσοδό της, πέρα από τα αμιγώς γαλακτοκομικά και στα πιο εναλλακτικά ροφήματα, τα οποία είναι και η τάση της εποχής, τα οποία λανσάρει, προς το παρόν, σε τρεις γεύσεις.

Προς το παρόν στο χαρτοφυλάκιο της Όλυμπος υπήρχαν κατά κύριο λόγο πιο παραδοσιακά προϊόντα όπως γάλα, βούτυρο, χυμοί, γιαούρτι και κάποια τυροκομικά. Πλέον η εταιρεία προσανατολίζεται στην παραγωγή προϊόντων υψηλής διατροφικής αξίας που συμβάλλουν στην ισορροπημένη διατροφή του σύγχρονου ανθρώπου, κάτι το οποίο αναμένεται να συνεχίσει να αναπτύσσει, καθώς πρόκειται για μια τάση, η οποία φαίνεται πως θα έχει διάρκεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε προϊόντα πρωτεϊνης, κυρίως πουτίγκες, έχει στοχεύσει τους τελευταίους μήνες και η γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι από τις Σέρρες, με τους νέους αυτούς κωδικούς να απευθύνονται και στις αγορές της στο εξωτερικό.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu