Το πρώτο άνοιξε στην Αθήνα
Μετά από το πρώτο κατάστημα Michael Kors στην Αθήνα, ο οίκος Michael Kors σε συνεργασία με τον όμιλο Φάις προχωρούν στο άνοιγμα δεύτερου καταστήματος στην Ελλάδα, στην οδό Αγίας Σοφίας 12, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τον όμιλο, το κατάστημα εκτείνεται σε τρία επίπεδα, καλύπτοντας συνολική επιφάνεια 260 τ.μ, και φιλοξενεί μια πολυτελή επιλογή προϊόντων Michael Kors, συμπεριλαμβανομένων τσαντών, ready-to-wear ενδυμάτων, μικρών δερμάτινων ειδών και υποδημάτων, καθώς και ρολογιών και κοσμημάτων.
Το κατάστημα διαθέτει επίσης ευρεία γκάμα προϊόντων από τη σειρά Michael Kors Mens, όπως δερμάτινα είδη, ενδύματα, υποδήματα και μικρά αξεσουάρ.
Υπενθυμίζεται ότι ο Michael Kors είναι πολύ γνωστός οίκος πολυτελών αξεσουάρ και prêt-à-porter, εμπνευσμένος από τον ομώνυμο σχεδιαστή. Η εταιρεία που φέρει το όνομά του, ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα προϊόντων υπό τις συλλογές Michael Kors Collection, MICHAEL Michael Kors και Michael Kors Mens, όπως αξεσουάρ, ενδύματα, υποδήματα, ρολόγια και ολοκληρωμένες σειρές αρωμάτων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μπάσκετ: Ήττα για την Εθνική ομάδα από την ισχυρή Γαλλία – Το εκπληκτικό κάρφωμα του Αντετοκούνμπο
- Μαίνεται η πυρκαγιά στο Μακρoχώρι Kαστοριάς
- Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Αγορά Θεσπρωτίας
- Φωτιά σε κατάφυτη περιοχή μεταξύ Καστοριάς και Φλώρινας
- Γιατί μειώνεται η παγκόσμια δραστηριότητα ιδιωτικών κεφαλαίων
- Ηοming: Η τάση του φετινού καλοκαιριού για του Έλληνες, που μπορεί να φέρει «χειμώνα» στην κατανάλωση
- Επιστολή Τραμπ και άλλων ηγετών για την «Ημέρα της Ανεξαρτησίας» στην Ουκρανία
- Κινητοποιήσεις για τη Γάζα σε πολλές πόλεις της Ελλάδας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις