Το brand Sinsay, επίσης του ίδιου ομίλου, αριθμεί πλέον πάνω από 50 καταστήματα
Στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα σε ακίνητο στο κέντρο της πόλης ετοιμάζεται το πρώτο φυσικό κατάστημα επί ελληνικού εδάφους του brand Mohito, με στόχευση κυρίως στο γυναικείο κοινό, του πολωνικού ομίλου ένδυσης LPP. Σημειώνεται ότι το εν λόγω brand υπήρχε στην Ελλάδα, αλλά μόνο ηλεκτρονικά, από το 2022.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Financial Report, ήδη αναζητείται καταρχήν υπεύθυνος καταστήματος προκειμένου να εκπαιδευτεί από την εταιρεία, θα ακολουθήσουν αγγελίες για προσωπικό και το σημείο πώλησης αναμένεται να ανοίξει μέχρι τις αρχές Μαρτίου.
Πρόκειται για τη δεύτερη κίνηση του πολωνικού ομίλου, με φυσικά καταστήματα, στη χώρα μας, μετά το άνοιγμα του πρώτου Sinsay πριν από τρία χρόνια, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Εν έτει 2026, υπάρχουν πλέον πάνω από 50 καταστήματα Sinsay στην Ελλάδα, με πιο πρόσφατο άνοιγμα, αυτό στην Καρδίτσα.
Η LPP S.A. είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες μόδας στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Πολωνία και στο εξωτερικό για περισσότερα από 26 χρόνια, και με επιτυχία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της αγοράς στον τομέα των ενδυμάτων. Στην παρούσα φάση διαχειρίζεται 5 Brands μόδας: Reserved, Cropp, House, Mohito και Sinsay, που το κάθε ένα απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό. Η εταιρεία έχει παρουσία σε 41 χώρες, απαριθμεί πάνω από 2.800 καταστήματα στο δίκτυό της και επιπλέον διαθέτει και καταστήματα on-line για το κάθε της Brand.
Με βάση τα όσα έγιναν γνωστά πριν από μερικούς μήνες, η LPP στην Ελλάδα μέσω της Sinsay κατέγραψε κύκλο εργασιών άνω των 35 εκατομμυρίων ευρώ το 2024, από 6,31 εκατομμύρια ευρώ που ήταν το αντίστοιχο ποσό του 2023.
Παράλληλα, η περσινή χρονιά ήταν η πρώτη με κερδοφορία, καθώς τα κέρδη μετά από φόρους διαμορφώθηκαν στις 935,54 χιλιάδες ευρώ, από ζημίες 561,63 χιλιάδων ευρώ στην προηγούμενη χρήση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μηνυτήρια αναφορά κατά ΕΤΑΔ από το Δήμο Αλίμου στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία για φερόμενο σκάνδαλο διαφθοράς
- Ελάχιστη ωφέλεια για τους καταναλωτές από τα μέτρα «ανάσχεσης φαινομένων αθέμιτης κερδοφορίας» – Τι αναφέρει το ΦΕΚ
- Citigroup και Standard Chartered εκκενώνουν τα γραφεία τους στο Ντουμπάι
- Ευρωπαϊκές αγορές: Επιστροφή στις απώλειες – Βουτιά 8,02% από Rheinmetall
- Άγνωστοι πέταξαν πέτρα σε συρμό του Ηλεκτρικού – Τραυματίστηκε επιβάτης
- Ελληνική Ένωση Καφέ: Η επαναφορά του πλαφόν φέρνει συνθήκες ασφυξίας για τις επιχειρήσεις
- Μακρόν: Η κατάσταση στη Μέση Ανατολή δεν δικαιολογεί άρση κυρώσεων κατά της Ρωσίας
- Σε διαβούλευση σχέδιο παρεμβάσεων 262,6 εκατ. ευρώ για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








