Κατέχει συνολικά 6.635.756 ίδιες μετοχές ή ποσοστό 1,79% του συνόλου των μετοχών
H ΟΠΑΠ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, κατ’ εφαρμογή του Προγράμματος Αγοράς Ιδίων Μετοχών (της από 27.04.2023 απόφασης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της, της από 4.9.2023 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της και σε συνέχεια των από 4.9.2023 και 20.10.2023 ανακοινώσεων προς το επενδυτικό κοινό), προέβη κατά την περίοδο 29.04.2024 – 02.05.2024, σε αγορά μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών συνολικά 255.762 ιδίων μετοχών, συνολικής αξίας 4.031.039,03 ευρώ.
Μετά την ανωτέρω αγορά, η Εταιρεία κατέχει συνολικά 6.635.756 ίδιες μετοχές, ήτοι ποσοστό 1,79% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κατατέθηκε η αχρείαστη τροπολογία για τον Άγνωστο Στρατιώτη: 6 υπουργοί υπογράφουν και αναθέτουν σε ιδιωτική εταιρεία να σβήσει τα 57 ονόματα των Τεμπών!
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με άνοδο ξεκίνησε η εβδομάδα
- Λαβρόφ και Ρούμπιο συζήτησαν τα «επόμενα βήματα προς τη διευθέτηση του πολέμου στην Ουκρανία»
- ONYX: Τα ποσοστά των βασικών μετόχων μετά την εισαγωγή στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου
- Γεραπετρίτης προς Φιντάν (πηγές ΥΠΕΞ): Μόνη μας διαφορά ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα
- Τουρκία: Η Μεγάλη του Γένους Σχολή διαψεύδει τις αναφορές περί «παύσης λειτουργίας» της
- ΕΤΑΔ: Παραχωρεί ανενεργό ακίνητο στον Δήμο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου
- Μητσοτάκης στη MED9: Ανάγκη για κοινή ευρωπαϊκή άμυνα και αγορά ενέργειας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις