Πρόκειται για τον γενικό διευθυντή Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών της ΑΑΔΕ
Προσωρινός πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ αναλαμβάνει ο γενικός διευθυντής Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών της ΑΑΔΕ, Γιάννης Καββαδάς.
Σύμφωνα με σχετική τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, θα ασκήσει τα καθήκοντα προσωρινά. Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, όπως αποφασίστηκε από την ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τίθεται προσωρινά σε ισχύ απαγόρευση των μετατάξεων και των αποσπάσεων του Οργανισμού.
Ο Γιάννης Καββαδάς αναλαμβάνει προσωρινά έως τις 31 Δεκεμβρίου 2025 τα καθήκοντα του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΕΚΕΠΕ, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως γενικός διευθυντής Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών στην ΑΑΔΕ.
Είναι Γενικός Διευθυντής Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών της ΑΑΔΕ. Η τοποθέτησή του σε αυτή τη θέση έγινε τουλάχιστον από τον Ιούλιο του 2024, όπως προκύπτει από ανακοινώσεις για πλήρωση θέσης προϊσταμένου στη Γ.Δ. Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών. Από το 2020, είχε ήδη αναλάβει θέση ευθύνης ως Διευθυντής ή Προϊστάμενος της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών στην ΑΑΔΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Αίτνα: Παραμένει ρευστή η κατάσταση στην Κατάνια μετά το χάος στις πτήσεις
- Πέθανε ο Στέφανος Μάνος, 87 ετών
- Σίβηρη Χαλκιδικής: Δικογραφία για τη μεγάλη φωτιά σε εργολάβους και στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ
- Δεκαπενταύγουστος μετ’ εμποδίων: Συνεχίζονται τα προβλήματα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια
- Wall Street: Νέα ρεκόρ, αλλά η εβδομάδα έκλεισε με περισσότερη επιφυλακτικότητα
- Ιράν προς ΗΠΑ: «Αποδεχθείτε την ήττα» ενώ ο Τραμπ ζητά από τους Αμερικανούς να αποδεχθούν τις υψηλότερες τιμές καυσίμων
- Δεκαπενταύγουστος: Η Ελλάδα τιμά την Παναγία
- Σφοδρές αντιδράσεις για τις διακοπές Μακρόν ενώ η χώρα δοκιμάζεται από πυρκαγιές
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








