Απευθύνεται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, όπως τη βιομηχανία, το εμπόριο, τις μεταφορές, τον τουρισμό, την παροχή υπηρεσιών και τις κατασκευές
Στη δημιουργία της θυγατρικής εταιρείας Optima Leasing προχωρά η Optima Bank.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η Optima leasing αποτελεί 100% θυγατρική εταιρεία χρηματοδοτικής μίσθωσης του ομίλου της Optima bank και είναι έτοιμη να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις για επιχειρήσεις και επαγγελματίες με αναπτυξιακό προσανατολισμό. Απευθύνεται σε όλους τους κλάδους της οικονομίας, όπως τη βιομηχανία, το εμπόριο, τις μεταφορές, τον τουρισμό, την παροχή υπηρεσιών και τις κατασκευές.
Η Optima leasing εισάγει σύγχρονες υπηρεσίες και προϊόντα χρηματοδοτικής μίσθωσης ακινήτων, κινητών παγίων και εξοπλισμού για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, προσαρμοσμένα στην ελληνική αγορά, με επίκεντρο τις ανάγκες και τους επιχειρηματικούς στόχους κάθε επιχείρησης. Οι λύσεις που παρέχονται καλύπτουν επενδυτικά σχέδια, την ενίσχυση της ρευστότητας και τη δυνατότητα προσαρμογής μισθωμάτων στις εποχιακές ροές της επιχείρησης. Επιπλέον, καλύπτεται η ενεργή συμμετοχή σε αναπτυξιακούς νόμους για την αξιοποίηση επενδυτικών προγραμμάτων που μεγιστοποιούν τις δυνατότητες της επιχείρησης.
CEO της Optima leasing είναι ο Γιάννης Πουλιανός, στέλεχος της Optima Bank, ο οποίος σχολίασε σχετικά με την έναρξη της δραστηριότητας της εταιρείας: “Η Optima leasing έρχεται να καλύψει μια σημαντική ανάγκη στην ελληνική αγορά, παρέχοντας πρωτοποριακές και προσαρμοσμένες λύσεις χρηματοδότησης. Με προσανατολισμό στη στήριξη των επιχειρήσεων και την ενίσχυση της ανάπτυξής τους, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για μακροχρόνιες συνεργασίες και επιτυχημένες επενδυτικές πρωτοβουλίες. Στόχος μας είναι να γίνουμε η πρώτη επιλογή στον τομέα της χρηματοδοτικής μίσθωσης, προσφέροντας τη βέλτιστη εμπειρία leasing στους πελάτες μας”.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις