Τα μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ και βασικοί μέτοχοι της εισηγμένης, απέκτησαν 3.274.611 μετοχές ή το 2,36% της εταιρείας
Σε αγορές μετοχών της Orilina Properties ύψους 3,078 εκατ. ευρώ προχώρησαν οι βασικοί μέτοχοι της εταιρίας Τρύφωνας Νάτσης και Δέσποινα Παντοπούλου – Νάτση, όπως αναφέρει σχετική χρηματιστηριακή ανακοίνωση.
Επισημαίνεται ότι με βάση το τελευταίο μετοχολόγιο (13/12/2023), οι δυο μέτοχοι ελέγχουν το 50,6445% της εταιρίας. Απέκτησαν συνολικά 3.274.611 μετοχές ή το 2,36% της εισηγμένης.
Η ανακοίνωση
Η «ORILINA PROPERTIES REIC» (εφεξής η «Εταιρεία») σε συνέχεια σχετικής γνωστοποίησης που υπεβλήθη προς αυτή την 29η Μαΐου 2024, ανακοινώνει ότι ο κ. Τρύφων Νάτσης και η κα Δέσποινα Παντοπούλου – Νάτση, μη εκτελεστικά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και Μέτοχοι της Εταιρείας, προέβησαν από κοινού, στις 28 Μαΐου 2024, στην αγορά 1.802 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών εκδόσεως της Εταιρείας, με μέση τιμή 0,93€ ανά μετοχή και στις 29 Μαΐου 2024, στην αγορά 3.271.869 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών εκδόσεως της Εταιρείας, με μέση τιμή 0,94€ ανά μετοχή.
Επίσης, σε συνέχεια σχετικής γνωστοποίησης που υπεβλήθη προς αυτή την 30η Μαΐου 2024, ανακοινώνει οι ανωτέρω προέβησαν από κοινού στις 29 Μαΐου 2024, στην αγορά 940 κοινών ονομαστικών μετά ψήφου μετοχών εκδόσεως της Εταιρείας, με μέση τιμή 0,93€ ανά μετοχή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιστορική απόφαση και πρόστιμο κατά Meta για την ασφάλεια των παιδιών
- Ένταση Κουβέιτ και Ιράν μετά από νέα επίθεση με drone
- Το Ιράν απέρριψε το σχέδιο των ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός
- Πρόεδρος της Δημοκρατίας: Οι πρόγονοί μας …το 1981
- Υπουργικό συμβούλιο την Πέμπτη: Κατώτατος μισθός, διεθνείς εξελίξεις και πέντε νομοσχέδια
- Η Ευρώπη μειώνει την ενεργειακή της εξάρτηση: Πτώση εισαγωγών το 2025 με γεωπολιτικές προεκτάσεις
- Εργαζόμενοι εκκενώνουν ρωσικής κατασκευής πυρηνικό εργοστάσιο στο Ιράν
- COCA-COLA HBC AG - Publication of Base Prospectus
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








