Πρόκειται για τον μέχρι τώρα ο Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΓΟΣΕ
Διοικητικές αλλαγές στον ΟΣΕ αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες και όπως όλα δείχνουν, νέος Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΣΕ (Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος) θα τοποθετηθεί μέχρι τώρα ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ, Χρήστος Παληός, στη θέση του νυν, Παναγιώτη Τερεζάκη, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.
Με βάση το νέο νόμο για την ενοποίηση ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ που ψηφίστηκε πριν 23 μέρες περίπου στη Βουλή, προβλέπεται ένα μεταβατικό στάδιο για τον σιδηροδρομικό οργανισμό μέχρι την πλήρη ενοποίηση με την ΕΡΓΟΣΕ και του τμήματος του τροχαίου υλικού της ΓΑΙΑΟΣΕ, έχοντας ως νέο, παράλληλο διακριτικό τίτλο το «Σιδηρόδρομοι Ελλάδος».
Σε αυτό το μεταβατικό στάδιο, στο οποίο θα εφαρμοστεί και μεταβατικό οργανόγραμμα, ο Παναγιώτης Τερεζάκης δεν φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να κατέχει κάποιο αξίωμα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η πρόθεση του αρμόδιου υπουργείου είναι να φύγουν από το προσκήνιο του νέου Οργανισμού όλοι όσοι είχαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο εμπλοκή στο δυστύχημα των Τεμπών.
Στο νέο Δ.Σ. θα τοποθετηθεί ως Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, ο Διευθυντής Συντήρησης Γραμμής του ΟΣΕ, Ευάγγελος Χριστογιάννης.
Πρόεδρος εκτιμάται ότι θα παραμείνει ο Γιώργος Ιωάννου, ενώ αλλαγές αναμένεται ότι θα υπάρξουν στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στο ΣτΕ το Ειδικό Πολεοδομικό Σχέδιο για τις Κολυμπήθρες της Πάρου
- TELEKOM: Συμμετέχει στο διαστημικό πρόγραμμα IRIS2 για την παροχή γρήγορου internet στην Ευρώπη
- Τραμπ: Θα στείλει την Εθνοφρουρά στην Ουάσινγκτον κατά της εγκηματικότητας
- Fabergé: Στα χέρια του Ρώσου Σεργκέι Μοσούνοφ έναντι 50 εκατ. δολαρίων
- ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση μετατρέπει τα προγράμματα έρευνας σε «νέο ΟΠΕΚΕΠΕ»
- «Κρουαζιέρα θα σε πάω» από την ΑΑΔΕ: Παραβάσεις από το 43% των ημερόπλοιων της Σαντορίνης
- Τι σημαίνει για τον κόσμο η συμφωνία Τραμπ με Nvidia και AMD για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα
- Paramount: Αγοράζει τα δικαιώματα του UFC για 7 χρόνια με 7,7 δισ. δολάρια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις