Αφού απέρριψε προσφυγές της, της καταλόγισε φόρο λόγω τεκμαιρόμενου εισοδήματος επειδή προσκόμισε μόνο... ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού της
Η γραφειοκρατική αναλγησία και η δημοσιοϋπαλληλική τυπολατρία είναι δεδομένες στη χώρα μας, όμως όταν συνδυάζονται και με την… βλακεία (λίαν επιεικώς) τότε το μείγμα γίνεται εκρηκτικό, δεν καταπίνεται η επιβεβλημένη από την εξουσία του Κράτους πραγματικότητα και σε κάνει να λες μεταναστεύω αύριο!
Αφορμή της εισαγωγής η συμπεριφορά της ΑΑΔΕ του κυρίου Γιώργου Πιτσιλή, σε μια επιχειρηματία γυναίκα επειδή τόλμησε να… κάνει παιδί, μέσα από την ανάρτηση του φοροτεχνικού Αγαμέμνονα Σταυρόπουλου.
Απολαύστε ή μάλλον κλάψτε με όσα πράττει η φοβερή και τρομερή… digital ΑΑΔΕ.
Η ανάρτηση του κ. Σταυρόπουλου:
«Είναι εφιαλτικό πλέον. Έχει ατομική επιχείρηση και τον Ιούνιο του 2023 γέννησε. Με την δήλωση επιβαρύνθηκε με φόρο 1.919,54 λόγω τεκμαιρόμενου εισοδήματος. Κάνει προσφυγή για το 2023 που ήταν σε κατάσταση τοκετού και λοχείας, αλλά απορρίπτεται. Κάνει ενδικοφανή προσφυγή και η ΔΕΔ (Διεύθυνση Επίλυσης Διαφορών) την απορρίπτει και αυτή!
Δείτε το σκεπτικό και ανατριχιάστε:
1. Μετά τον τοκετό έκοψε τρία τιμολόγιο συνολικής αξίας 1.170,00 ευρώ. (Αυτό σημαίνει λοιπόν για την ΑΑΔΕ ότι είχε την υποχρέωση να εργάζεται κανονικά και να έχει ελάχιστα κέρδη 12.000 ευρώ).
2. Η προσφεύγουσα δεν προσκόμισε βεβαιότητα κυοφορίας, είτε από την ΗΔΙΚΑ, είτε από δημόσιο νοσοκομείο είτε από ιδιωτική κλινική, προκειμένου να αποδείξει την αδυναμία άσκησης δραστηριότητας. Προσκόμισε μόνο απόσπασμα Ληξιαρχικής πράξης γέννησης του παιδιού της. (Άρα σύμφωνα με την ΑΑΔΕ δεν τεκμαίρεται εγκυμοσύνη, το παιδί μπορεί να το φέρει πελαργός. Τεκμαίρεται μόνο φοροδιαφυγή. Ο θάνατος και οι φόροι λέει το ρητό. Το παιδί δεν λέει τίποτα).
Συγχαρητήρια στην ΑΑΔΕ και τον διοικητή της. Συγχαρητήρια και σε όλους που καταπίνουν όλα αυτά αδιαμαρτύρητα».
Είναι εφιαλτικό πλέον. Έχει ατομική επιχείρηση και τον Ιούνιο του 2023 γέννησε. Με την υποβολή δήλωσης επιβαρύνθηκε με φόρο 1.919,54 λόγω τεκμαιρόμενου εισοδήματος. Κάνει προσφυγή για το 2023 που ήταν σε κατάσταση τοκετού και λοχείας, αλλά απορρίπτεται. Κάνει ενδικοφανή προσφυγή… https://t.co/XVrO8CeXF0
— Agamemnon Stavropoulos 🇺🇦 (@agamemnon_st) July 25, 2025
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κομισιόν: Δάνεια 787,67 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα μέσω του SAFE για την αμυντική βιομηχανία
- Jumbo: Στο 4,81% μειώθηκε η συμμετοχή της New World Fund
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με ήπια κέρδη – Εκτίναξη 9% για την Anglo American
- ΗΠΑ: Alert από 911.000 λιγότερες θέσεις εργασίας έως τον Μάρτιο του 2025
- Εθνική Τράπεζα: Call option για πράσινο ομόλογο λήξης το 2026
- Ουκρανία: Υπέβαλε αίτημα για νέα χρηματοδότηση από το ΔΝΤ
- Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών: Πτώση 5,1% στα 92,2 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο
- Η Τουρκία στους «4» του Eurobasket με τριπλ νταμπλ του Σενγκούν και τραυματισμό Τσέντι Όσμαν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις