Μετά την παρέλευση της ως άνω ημερομηνίας το συνολικό ποσό των ανείσπρακτων από τους δικαιούχους μετόχους μερισμάτων θα παραγραφεί υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου
Στις 31/12/2025 εκπνέει η πενταετής προθεσμία για την είσπραξη του μερίσματος του ΟΤΕ, που αφορά στην εταιρική χρήση 2019.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του οργανισμού, μετά την παρέλευση της ως άνω ημερομηνίας, το συνολικό ποσό των ανείσπρακτων από τους δικαιούχους μετόχους μερισμάτων θα παραγραφεί υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.
Οι μέτοχοι που δεν έχουν εισπράξει το μέρισμα της εταιρικής χρήσης 2019 μπορούν να το κάνουν μέσω του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς μέχρι τις 31/12/2025, με την επίδειξη του πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας τους (Δελτίο Ταυτότητας, Διαβατήριο).
Η είσπραξη μπορεί επίσης να γίνει, για λογαριασμό των μετόχων, από νομίμως εξουσιοδοτημένα προς τούτο πρόσωπα, με την επίδειξη εξουσιοδότησης και του πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας του εξουσιοδοτούμενου σύμφωνα με τα ανωτέρω.
Μετά την παρέλευση της ως άνω ημερομηνίας, οι μέτοχοι δεν θα δικαιούνται να λάβουν τα ανείσπρακτα μερίσματα.
Για την παροχή σχετικών διευκρινίσεων και οδηγιών είσπραξης, οι μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στην Υποδ/νση Επενδυτικών Σχέσεων του Ομίλου ΟΤΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Στις κάλπες οι δικηγόροι για το β΄γύρο των εκλογών στους συλλόγους τους
- Εργατικό δυστύχημα στο Ελληνικό: Νεκρός 25χρονος εργάτης στα έργα της Lamda Development
- Μπλόκα Αγροτών σε όλη την Ελλάδα: Δρόμους της οργής γέννησαν ευλογιά, σκάνδαλα και αγροτική πολιτική
- Από τον Πειραιά ξεκίνησε η αποξήλωση του δικτύου των τρόλεϊ
- Φωτιά σε αυτοκίνητο έξω από το γήπεδο Καραϊσκάκη
- Οδική κυκλοφορία: Σε ποια σημεία της Αττικής τοποθετούνται 8 κάμερες μέχρι τέλος του έτους
- Ηλεκτρικές εγκαταστάσεις: Παμπάλαιες στο 50% στην Ελλάδα, με επιπτώσεις σε ασφάλεια και κόστος ενέργειας-Ποτέ το ΑΙ θα επηρεάσει τον κλάδο
- Σειρά σεισμικών δονήσεων στα Καλάβρυτα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








