O OTE είναι σταθερά συνεπής στις συμβατικές του υποχρεώσεις, διαμηνύει ο οργανισμός, παρέχοντας διευκρινίσεις, με αφορμή τη δημοσίευση στη «Διαύγεια» αποφάσεων που αφορούν στην ΟΤΕ Α.Ε. για τη συνδρομητική τηλεόραση του ΟΤΕ TV, για τα έτη 2011, 2012 και 2013.
_x000D_
Ο ΟΤΕ, σύμφωνα με την ισχύουσα ραδιοτηλεοπτική νομοθεσία και τη Σύμβαση Παραχώρησης που έχει υπογράψει με το Ελληνικό Δημόσιο, υποβάλλει κάθε χρόνο στο αρμόδιο υπουργείο τα οικονομικά στοιχεία που αφορούν στα ετήσια έσοδα από τη συνδρομητική υπηρεσία του ΟΤΕ TV μέσω δορυφόρου.
_x000D_
Για την καταβολή του ανταλλάγματος προς το Ελληνικό Δημόσιο, απαιτείται η προηγούμενη έκδοση καταλογιστικής πράξης από τον αρμόδιο Υπουργό (Ν. 2644/1998 για συνδρομητική τηλεόραση).
_x000D_
Σταθερά συνεπής στις συμβατικές του υποχρεώσεις, ο ΟΤΕ με την παραλαβή της πράξης καταλογισμού προχωρά στην πληρωμή του συνολικού ποσού που του αναλογεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- DW: Το Ισραήλ ξεκινά την ανακατάληψη της Γάζας
- Fοrmula 1: Τρομακτικό ατύχημα του Τσουνόντα στην Ιμολα
- Χαμενεΐ (Ιράν): Να φύγουν οι ΗΠΑ από τη Μέση Ανατολή
- Αγιο Ορος: Ευρεία Σύσκεψη υπό τον Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας, για την αντιπυρική περίοδο
- Νεκρός 24χρονος σε συμπλοκή στην Ηλεία
- Βόρεια Μακεδονία: Δάνειο 6 δισ. ευρώ από τη Βρετανία
- Ρωσία: Το Κρεμλίνο προετοιμάζει το έδαφος για μια συνάντηση Πούτιν – Τραμπ
- Ζαχαράκη: Οι χώροι του ΕΚΠΑ επιστρέφονται στους φοιτητές, καθηγητές και στο προσωπικό
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις