Πολιτική

Π. Μαρινάκης για Στ. Κασσελάκη: Δικαίωμά του να ζητά πρόωρες εκλογές αλλά αξιολογείται

"Το άρθρο του στην «Καθημερινή» ήταν γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες"

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο Παύλος Μαρινάκης, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις είπε ότι «ο κ. Κασσελάκης ζητάει πρόωρες εκλογές τρία χρόνια πριν την ώρα τους για λόγους εσωκομματικής συσπείρωσης.

Το άρθρο του στην «Καθημερινή» ήταν γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες. Θέλει να επαναφέρει εφιάλτες του παρελθόντος με λεφτόδεντρα, κόκκινα δάνεια και εφιάλτες λαϊκιστών, διχασμού και ψεμάτων, είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ζητάει πρόωρες εκλογές για να λύσει τα εσωκομματικά του; Για να πιάσει το ποσοστό που είχε το κόμμα του πριν από ένα χρόνο για λόγους συσπείρωσης; Δικαίωμά του είναι αλλά αξιολογείται, τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σήμερα το άρθρο του κ. Κασσελάκη στην “Καθημερινή” ήταν γεμάτο ψέματα και συκοφαντίες αλλά και μια αλήθεια. Κάθε παράγραφος είχε ψέμα και συκοφαντία ή ένα από τα δύο και πολλές θεωρίες συνωμοσίας. Αν κάποιος δεν ήξερε πού έχει δημοσιευθεί το άρθρο και από ποιον, νομίζει πως είναι από μια εφημερίδα με θεωρίες συνωμοσίας ή από έναν πρόεδρο κόμματος που πολιτεύεται με fake news και θεωρίες συνωμοσίας. Πλέον, ο κ. Κασσελάκης είναι ένας τέτοιος πρόεδρος…», είπε χαρακτηριστικά.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πολιτική

close menu