«Στο κοινοβούλιο περιμέναμε τον πρωθυπουργό, σε τηλεοπτικό μαγκαζίνο τον είδαμε» σχολίασε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου για τη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Όπως σημείωσε η κ. Τσαπανίδου είδαμε τον πρωθυπουργό «να λέει πως συγκρίνεται με τον εαυτό του, -ευχόμαστε την επόμενη φορά που θα το κάνει να μην έρθει δεύτερος-. Να χαρακτηρίζει εισαγόμενα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες, τα οποία αντί να τα επιλύει τα διογκώνει. Να λέει ότι ‘ιδιωτικά μπορεί και να έκλαψε για τα Τέμπη’, αλλά να μην απαντά στο γιατί συνέβη η τραγωδία».
«Σαν γυναίκα πάντως, λέω πάλι καλά, που ο πρωθυπουργός έχει κόρες και του αναδεικνύουν τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνίδες. Γιατί το ανδροκρατούμενο υπουργικό συμβούλιο του κ. Μητσοτάκη και η ισότιμη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, είναι δύο πραγματικότητες που δε συμβαδίζουν» πρόσθεσε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Ζήτησε εκλογές και υποσχέθηκε μία Ελλάδα για όλους και όχι μόνο για τους «χορηγούς» του Κυριάκου
- Ουκρανική επίθεση με drones σε ρωσικό διυλιστήριο πετρελαίου
- Ο Αταμάν ζήτησε συγγνώμη για τις αναρτήσεις των Τούρκων και είπε ότι απολύθηκε αυτός που το έκανε
- Ομιλία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ: «Χτύπησε» Μητσοτάκη στους θεσμούς, στα ολιγοπώλια, στα αδιαφανή συμφέροντα (LIVE)
- Οι Τούρκοι είναι …Τούρκοι: Παρέμβαση της ελληνικής ομοσπονδίας για προκλητική ανάρτηση
- Η κινητοποίηση χιλιάδων ηθοποιών του Χόλυγουντ κατά του Ισραήλ και η αντίδραση της Paramount
- Τι σημαίνει η υποβάθμιση γα τη Γαλλία
- Προφυλάκισαν 48 με κατηγορίες διαφθοράς στην Τουρκία μεταξύ αυτών και ένας ακόμα δήμαρχος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις