Πέρασε τα 6 μέτρα με την πρώτη προσπάθεια
Ο Εμμανουήλ Καραλής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου πέρασε στον λαιμό του το ασημένιο μετάλλιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής πέρασε τα 6.00μ. για 13η φορά, πίεσε μέχρι τέλους τον Αρμάντο Ντουπλάντις και εν τέλει ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.
O κορυφαίους Έλληνας άλτης του επί κοντώ και τέταρτος καλύτερος όλων των εποχών παγκοσμίως άφησε το πρώτο ύψος, που είναι το 5.55μ, και ξεκίνησε τον αγώνα του από τα 5.75μ, που πέρασε με άνεση.
Στη συνέχεια αποφάσισε να μην επιχειρήσει στα 5,85μ., αλλά άνετος ξεπέρασε και τα 5,90μ.
Ο Καραλής έριξε τον πήχη τις δύο πρώτες φορές στα 5,95μ., αλλά πέρασε με την τρίτη του προσπάθεια, ενώ με τρομερό αέρα πέρασε με την πρώτη τα 6,00μ.
Ο Μανόλο έχει ξεπεράσει συνολικά 12 φορές φέτος τα 6 μέτρα.
Ακολούθως, ο Καραλής άφησε τα 6.05μ. και επιχείρησε στα 6.10μ, μην καταφέρνοντας να περάσει τον πήχη στο πρώτο άλμα.
Με τον Αρμάντ Ντουπλάντις να περνά τα 6.10μ. ο Καραλής προσπάθησε στα 6.15μ., τα οποία δεν μπόρεσε να περάσει στην πρώτη του προσπάθεια, όπως συνέβη και στα 6.20μ.
Ο Ντουπλάντις ξεπέρασε τα 6.10μ και 6.15μ και έβαλε τον πήχη στα 6.30μ. Τα πέρασε και ξεσήκωσε τον κόσμο στο στάδιο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Aktor: Κεφάλαια σε ΑΠΕ και ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις μετά την ακύρωση της συμφωνίας με την Prodea
- ΕΛΛΑΚΤΩΡ: Η Επ. Ανταγωνισμού ενέκρινε την πώληση της Άκτωρ Παραχωρήσεις στην Aktor
- Χρηματιστήριο: Απώλειες 0,25%, κρατήθηκαν οι 2.050 μονάδες
- Στρατηγική συνεργασία Antenna- Atlantic Council
- Alphabet: Έγινε η 4η εταιρεία στον κόσμο που η κεφαλαιοποίησή της φτάνει τα 3 τρισ. δολάρια
- ΙΕΝΕ: Στο 62% η συμμετοχή των ΑΠΕ στην παραγωγή ρεύματος τον Αύγουστο
- Βουλή: Απλοποίηση χρηματοδότησης φορέων για έργα του Ταμείου Ανάκαμψης
- Πεσκόφ: Το ΝΑΤΟ βρίσκεται de facto σε πόλεμο με τη Ρωσία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις