Εξελέγη με την υποστήριξη 32 χωρών
Στο πλαίσιο των εργασιών της συνόδου της Περιφερειακής Επιτροπής για τη Ευρώπη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού (ΠΟΤ) που πραγματοποιείται στο Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) η χώρα μας επανεξελέγη πανηγυρικά στο Εκτελεστικό Συμβούλιο του ΠΟΤ για το διάστημα 2025-2029.
Συγκεκριμένα μεταξύ 41 ευρωπαϊκών χωρών, η χώρα μας έλαβε 32 ψήφους και κατετάγη 1η ανάμεσα στις εννέα υποψηφιότητες.
Τη χώρα μας εκπροσώπησε αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον Πρέσβη της Ελλάδας στο Μπακού Χρήστο Καποδίστρια και αναπληρωτή επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Ζήκο, Αντιπρόεδρο του ΕΟΤ και Σύμβουλο της Υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη.
Η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη δήλωσε σχετικά: «Η νίκη αυτή ήταν αποτέλεσμα συστηματικών προσπαθειών και συντονισμού μεταξύ των Υπουργείων Τουρισμού και Εξωτερικών, ώστε η χώρα μας να ηγείται δυναμικά των διαδικασιών λήψης αποφάσεων του διεθνούς Οργανισμού.
Είμαστε περήφανοι. Συνεχίζουμε το έργα μας, για να καταστήσουμε την Ελλάδα πρωτοπόρο δύναμη στον παγκόσμιο Τουρισμό, για την προώθηση πολιτικών βιώσιμης τουριστικής ανάπτυξης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Yamas: Στα ράφια της αμερικανικής εστίασης το ελληνικό παγωμένο τσάι, σε συμφωνία με US Foods
- Στάθης Γιαχανατζής, Φαίδων: Φρενάρει τις επενδύσεις το εκρηκτικό κόστος παραγωγής – Χωρίς ανατιμήσεις τα χριστουγεννιάτικα γλυκά
- Daily Mail: Αντικείμενο έρευνας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ οι ημέρες χλιδής της Κίμπερλι Γκιλφόιλ στην Αθήνα
- Ευρωπαϊκά χρηματιστήρια: Το ακριβό χρήμα βαραίνει τους δείκτες, ανάχωμα οι ενεργειακές μετοχές
- Αποκαταστάθηκε η λειτουργία των αριθμών έκτακτης ανάγκης 100 και 199
- Τραμπ: «Δεν θα επιτεθούμε στο Ιράν πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές»
- Σαουδική Αραβία: Lufthansa και η Air India αναστέλλουν τις πτήσεις προς Ριάντ
- ΗΠΑ: Μπλόκο στην «πράσινη κάρτα» για αλλοδαπούς εργαζομένους στη Microsoft και σε κολοσσούς πληροφορικής
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







