Στο νέο κατάστημα, όπου μεταφέρθηκαν οι εργασίες των καταστημάτων Παπανδρέου και Παπαναστασίου, εφαρμόζεται το νέο σύγχρονο λειτουργικό μοντέλο της Τράπεζας που συνδυάζει την προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών με τις εξελιγμένες δυνατότητες που προσφέρουν τα ψηφιακά μέσα.
_x000D_
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το νέο πρότυπο κατάστημα της Παγκρήτιας Τράπεζας που στεγάζεται σε ιδιόκτητο ακίνητό της επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας 22 και Φωτάκη στο Ηράκλειο Κρήτης.
_x000D_
Στο νέο κατάστημα, όπου μεταφέρθηκαν οι εργασίες των καταστημάτων Παπανδρέου και Παπαναστασίου, εφαρμόζεται το νέο σύγχρονο λειτουργικό μοντέλο της Τράπεζας που συνδυάζει την προσωπική εξυπηρέτηση των πελατών με τις εξελιγμένες δυνατότητες που προσφέρουν τα ψηφιακά μέσα. Για τον σκοπό αυτό έχουν διαμορφωθεί διακριτοί χώροι που υποστηρίζουν αφενός τις παραδοσιακές τραπεζικές υπηρεσίες, αφετέρου τη δυνατότητα αυτοεξυπηρέτησης του πελάτη σε digital corner, καθώς επίσης και τη συμβουλευτική διαχείριση των πελατειακών σχέσεων από εξειδικευμένο προσωπικό, ακόμη και απομακρυσμένα με την πρωτοποριακή μέθοδο του video conference.
_x000D_
Μέσω του αναβαθμισμένου μοντέλου εξυπηρέτησης όπως εφαρμόζεται στο νέο κατάστημα, επιτυγχάνεται η αποτελεσματική ανταπόκριση στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών και η παροχή της καλύτερης δυνατής τραπεζικής εμπειρίας τόσο για απλές, όσο και για σύνθετες, αλλά και για εξειδικευμένες ανάγκες.
_x000D_
«Η Παγκρήτια Τράπεζα εισέρχεται δυναμικά σε μια νέα εποχή αναδιοργάνωσης, ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού», επεσήμανε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Αντώνης Βαρθολομαίος.
_x000D_
«Το νέο μας σημείο», συμπληρώνει, «στο κέντρο του Ηρακλείου ανοίγει το δρόμο για το πέρασμα στη νέα αυτή εποχή, δημιουργώντας ένα εξελιγμένο λειτουργικό μοντέλο εξυπηρέτησης προσαρμοσμένο στις σύγχρονες καταναλωτικές ανάγκες, με στόχο την καλύτερη δυνατή τραπεζική εμπειρία μέσα στο χώρο του καταστήματος, με καινοτόμα προϊόντα και πρωτοποριακές ψηφιακές υπηρεσίες. Με τη σύγχρονη τεχνολογία, αλλά και την πολύχρονη εμπειρία και τον επαγγελματισμό του ανθρώπινου δυναμικού μας, εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας, φυσικά πρόσωπα και μικρομεσαίους επιχειρηματίες, γρήγορη, ευέλικτη και προπάντων προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Γ. Καμηλάκης: Από τα Public, marketing director στην Kiko Milano
- Υψηλότερα οι τιμές των μετοχών στην Ασία
- Tο Ισραήλ σταμάτησε πλοία που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα
- Κοπεγχάγη, «Ευρώπη της Άμυνας: Οι 27» χαράζουν κοινή ασπίδα
- Προσχέδιο προϋπολογισμού: Στο 2,6% η αύξηση του ΑΕΠ το 2025
- Ξεκίνησε η κακοκαιρία, μήνυμα του 112 στη Δυτική Ελλάδα
- Dardanel Greece (Kαλλιμάνης): Υπερδιπλασιασμός τζίρου αλλά με ζημιές
- ΑΑΔΕ: Ξεκινά η προαιρετική επιλογή μηνιαίων δηλώσεων ΦΠΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις