Συνέχεια αύριο, Πέμπτη, με τα ΓΕΛ
Με την εξέταση μαθημάτων ειδικότητας συνεχίζονται σήμερα, Τετάρτη, οι Πανελλαδικές Εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ.
Πιο αναλυτικά, οι υποψήφιοι εξετάζονται στα εξής μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.
Σημειώνεται, ότι η έναρξη των εξετάσεων έχει καθοριστεί να γίνεται στις 08:30 και έτσι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08:00.
Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο», για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.
Συνέχεια αύριο, Πέμπτη, με τα ΓΕΛ
Αύριο, Πέμπτη 6 Ιουνίου, οι υποψήφιοι των ΓΕΛ θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και την Πληροφορική (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Eurobank: Η ανάπτυξη εξακολουθεί να στηρίζεται στην ιδιωτική κατανάλωση εμποδίζοντας πόρους για επενδύσεις
- Cepal Hellas: Αναβάθμιση σε «ΑΑΑ» από τον MSCI
- ΗΠΑ: Έντονη αύξηση στα επιδόματα ανεργίας στις αρχές Δεκεμβρίου
- Μπάρμπα Στάθης: Νέος CEO ο Μιχάλης Χαμαλέλλης
- Εννέα εξωστρεφείς ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων στην PLMA Chicago 2025
- Πειραιώς: Για 3η χρονιά το “TeenSkills” ταξιδεύει σε δυσπρόσιτες περιοχές για την ενδυνάμωση μαθητών Γυμνασίου
- Cosmos Business: Επίσημη παρουσίαση της ψηφιοποίησης των Κυπριακών Ταχυδρομείων
- Φοιτητές έκλεισαν την Ιερά Οδό σε ένδειξη αλληλεγγύης στους αγρότες (βίντεο)
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








