Την άποψη ότι κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Eurogroup θα γίνει μια παραγωγική συζήτηση, κατά την οποία θα καταγραφούν συγκλίσεις και διαφορές, εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης.
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε ότι στο Eurogroup της 16ης Φεβρουαρίου – και κατόπιν των σημερινών διεργασιών – θα βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση, της οποίας κύριος στόχος είναι να βελτιώσει τη ζωή των Ελλήνων.
«Η κυβέρνηση δεσμεύεται για μαζεμένα δημόσια οικονομικά και μεταρρυθμίσεις» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης.
«Η κυβέρνηση ζητά εκείνη την ανάσα, τη γέφυρα για τη μετάβαση από ένα πρόγραμμα που απέτυχε σε ένα άλλο που θα επιτρέψει στην Ελλάδα να αναπτυχθεί και να γίνει ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωζώνης» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Alter Ego Media: H Ασημίνα Μάρκου αναλαμβάνει υπεύθυνη εξυπηρέτησης μετόχων
- SKODA: Νέο τηλεοπτικό σποτ με τον Μίλτο Τεντόγλου
- Βουλή: Βροχή ερωτήσεων για τους μικρούς οικισμούς – Ανάμεσά τους και 6 «γαλάζιοι» βουλευτές
- Προφυλακιστέος ο συλληφθείς για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη – Δεν ομολόγησε
- Metlen: Εγκρίθηκε η συγχώνευση θυγατρικών της εταιρειών
- Eurobank: Εγκρίθηκε το σχέδιο συγχώνευσης με την Eurobank Holdings
- Χρηματιστήριο: Πάνω από τις 1.725 μονάδες με τραπεζικό ράλι – Στο +4,91% η Πειραιώς – Με κέρδη 1,2% η εβδομάδα
- MIG: Στα 2,1 εκατ. ευρώ οι πωλήσεις το α΄ τρίμηνο, στα 331.000 ευρώ οι ζημιές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις