Σο επίκεντρο της συνάντησης οι επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται μεταξύ των χωρών
Συνάντηση με την Mary Ng, Υπουργό Προώθησης Εξαγωγών, Διεθνούς Εμπορίου και Οικονομικής Ανάπτυξης του Καναδά, είχε σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Παπαθανάσης.
Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν οι εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες καθώς και οι δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης και εμβάθυνσής τους, μέσα από τις επενδυτικές και εμπορικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται.
Ο κ. Παπαθανάσης παρουσίασε συγκεκριμένα αποτελέσματα της ακολουθούμενης οικονομικής πολιτικής της Κυβέρνησης για την κάλυψη του επενδυτικού κενού και τη δημιουργία φιλοεπενδυτικού περιβάλλοντος στην Ελλάδα, αλλά και για την αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων που κατατάσσουν τη χώρα στις κορυφαίες θέσεις της Ε.Ε. Παράλληλα, υπογράμμισε το ρόλο της Ελληνικής Ομογένειας στον Καναδά για την επίτευξη του στόχου της διεύρυνσης των οικονομικών σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- AS Company: Εκτακτη χρηματική διανομή 0,06046 ευρώ ανά μετοχή
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ υποχωρεί οριακά 0,04%, στα 1,1735 δολάρια
- Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν: Ετοιμάζει πρόταση 10 δισ. ευρώ για την αγορά της Μπαρτσελόνα
- Ο Δρ. Γιώργος Νούνεσης νέος Εταίρος της EY Ελλάδος
- Ανοδικές τάσεις στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- ελίν: Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ξίφους Νέων Ανδρών
- Κάλας: Αποφασιστική αυτή η εβδομάδα για το θέμα της Ουκρανίας
- ΑΔΕΔΥ: 24ωρη πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 με τη συμμετοχή της ΠΟΕ-ΟΤΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








