Υπάρχει ένα αποτέλεσμα και με βάση αυτό θα πορευτούμε, τόνισε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς μιλώντας στην ΕΡΤ, για την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.
Ο υπουργός Επικρατείας ανέφερε ότι ο διαγωνισμός ήταν μία «πρωτοφανώς κρυστάλλινη διαδικασία με απολύτως αυστηρά κριτήρια» και τόνισε ότι «οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης είναι δεσμευτικές και για τις κυβερνήσεις αλλά κρίνονται»
Αναφέροντας ότι «έχουμε μια καινούργια πραγματικότητα» ο κ. Παππάς κάλεσε τα κόμματα της αντιπολίτευσης να τοποθετηθούν για το πόσο πρέπει να πληρωθεί αυτός ο σπάνιος εθνικός πόρος, οι τηλεοπτικές συχνότητες.
Η κυβέρνηση δεν θα κάνει πίσω και βάζει τέρμα στην ανομία του τηλεοπτικού τοπίου, σημείωσε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας. Κάνουν τεράστιο λάθος όσοι νομίζουν ότι το κλειστό κλαμπ των καναλαρχών θα μείνει ως έχει, σημείωσε ο κ. Παππάς.
Ο διαγωνισμός θα γίνει από το ΕΣΡ και ελπίζουμε να γίνει γρήγορα» τόνισε ο Νίκος Παππάς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- “Ανοιχτά Ζυθοποιεία” 2026: Δωρεάν ξεναγήσεις και γευσιγνωσία σε όλη την Ελλάδα
- Ενίσχυση στο Λιμενικό με 420 προσλήψεις δόκιμων λιμενοφυλάκων
- METLEN ENERGY & METALS PLC - Transaction in own shares
- Αναβολή συνομιλιών Ιράν και αραβικών χωρών στη Μέση Ανατολή
- Πρωτιά του CDU στην Κάτω Σαξονία με ισχυρά κέρδη για την AfD
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Ήπιες πιέσεις κοντά στα υψηλά
- Στάση αναμονής στις ευρωαγορές λόγω επιτοκίων και γεωπολιτικής αβεβαιότητας
- Η SpaceX υποχωρεί ξανά μετά την κατακραυγή για τα “κρυφά” όρια στο Starlink
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







