Το ότι η συμφωνία για την αξιολόγηση θα πρέπει να κλείσει την ερχόμενη εβδομάδα, φέρεται ως η κοινή εκτίμηση Ολάντ- Τσίπρα κατά τη σημερινή συνάντησή τους στο Παρίσι.
Η συνάντηση διήρκεσε μια ώρα περίπου και κατά ένα μέρος, Τσίπρας και Ολάντ είχαν συνομιλία τετ-α-τετ, χωρίς την παρουσία των συμβούλων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος Πρόεδρος έδειξε πλήρη κατανόηση για τις ελληνικές θέσεις, αποδέχθηκε ότι η Ελλάδα εφαρμόζει πλήρως τις υποχρεώσεις της και ότι είναι πλέον θετική η πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Ο Φρανσουά Ολάντ αποχαιρέτησε με θερμό εναγκαλισμό τον Αλέξη Τσίπρα, συνοδεύοντάς τον έως το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα μεταβεί αύριο στο Στρασβούργο, όπου θα έχει συνάντηση και γεύμα το μεσημέρι, με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μανιφέστο ΕΕΝ: Μεγάλα κίνητρα και φορολογικές ελαφρύνσεις για τα ναυπηγεία
- Νέα Corporate Sales Manager στην Εurolife FFH η Νάνσυ Μαργέλη
- Στο “κίτρινο” η μισή χώρα λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς την Πέμπτη 2/07
- Σφοδρή ρωσική επίθεση με πυραύλους και drones στο Κίεβο
- Πιερρακάκης στο Politico: Πρόταση για μόνιμο άξονα του Eurogroup για την Τεχνητή Νοημοσύνη και την τεχνολογική κυριαρχία
- ΗΡΩΝ: Σταθερές οι τιμές στο “πράσινο” οικιακό τιμολόγιο και τον Ιούλιο
- Στοά Αρσάκη: Προσδοκία για 8.000-10.000 επισκέπτες καθημερινά και απόσβεση επένδυσης στην οκταετία (φωτό)
- Από τα πολιτικά έδρανα της Σερβίας, εταιρεία για εμπόριο φαρμάκων στην Ελλάδα ο Βλαντιμίρ Κοβάσεβιτς
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







