Η αποχώρησή του ακολουθεί την παραίτηση του προσωπάρχη του πρωθυπουργού, Μόργκαν ΜακΣουίνι
Ο διευθυντής επικοινωνίας του βρετανού πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ, Τιμ Άλαν, υπέβαλε την παραίτησή του, λίγους μόλις μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
Σε δήλωσή του ανέφερε ότι αποφάσισε να αποχωρήσει προκειμένου να δομηθεί μια νέα ομάδα στη Ντάουνινγκ Στριτ, ευχόμενος καλή συνέχεια στον πρωθυπουργό και στους συνεργάτες του. Ο Άλαν είχε αναλάβει το ρόλο τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους.
Η αποχώρησή του ακολουθεί την παραίτηση του προσωπάρχη του πρωθυπουργού, Μόργκαν ΜακΣουίνι, και θεωρείται ακόμη ένα σοβαρό πλήγμα για την κυβέρνηση ενώ ο βρετανός πρωθυπουργός ετοιμάζεται να απευθυνθεί κεκλεισμένων των θυρών στους βουλευτές των Εργατικών, σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει τη συνοχή στο εσωτερικό του κόμματος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Λήγει η προθεσμία για τον καθαρισμό οικοπέδων
- Ελληνικό Μετρό: Αναμόρφωση προϋπολογισμού λόγω αποζημιώσεων για έργα του Μετρό Θεσσαλονίκης
- Πέθανε ο νομπελίστας φυσικός Φρανσουά Ανγκλέρ
- Καιρός: Ισχυρά μελτέμια έως 8 μποφόρ και αυξημένος κίνδυνος πυρκαγιάς
- Σεισμός 4,1 Ρίχτερ στη Λεπτοκαριά Θεσπρωτίας
- BMW: Συνομιλεί με το προσωπικό μετά τη νέα προειδοποίηση για τα κέρδη…
- Η Παραγουάη ζωντανή στο στοίχημα της πρόκρισης, η Τουρκία αντιμέτωπη με αποκλεισμό
- Από το e-Καταναλωτή στο posoikanei.gr ή από τον Άδωνι σε Θεοδωρικάκο: Επτά χρόνια «μπλα μπλα»
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








