Αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση
Ελεύθεροι αφέθηκαν μετά την μαραθώνια απολογία τους οι δύο γυναικολόγοι που κατηγορούνται για την εμπλοκή τους στο εκτεταμένο κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών βρεφών στην Κρήτη. Τους επεβληθηκαν περιοριστικοί όροι και εγγυήσεις των 50.000 και 100.000 ευρώ.
Μετά από τις μαραθώνιες απολογίες τους που διήρκησαν περισσότερες απο 17 ώρες ο Καθηγητήs γυναικολόγος του Πανεπιστημίου Κρήτης από το Ηράκλειο και ο 46χρονος γυναικολόγος από τα Χανιά αφέθηκαν ελεύθεροι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση. Τους επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εγγυοδοσία 100.000€ για τον Χανιώτη γιατρό, 50.000€ για τον καθηγητή του ΠΑΓΝΗ.
Οι συνήγοροι υπεράσπισης Γιώργος Στιακάκης και Αλεξάνδρα Σπανάκη δήλωσαν ικανοποιημένοι καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν ο εντολέας τους δεν είχε καμμιά συμμετοχή και καμμία εμπλοκή σε ότι του αποδίδεται.
Ο συνήγορος υπεράσπισης του 46χρονου γιατρού Γιώργος Φρατζεσκάκης δήλωσε ότι ο εντολέας του ήταν εκείνος που από την αρχή που ήρθε στο φως αυτή η υπόθεση συνεργάστηκε με τις αστυνομικές αρχές, δίνοντας ότι υλικό του είχε ζητηθεί, εκφράζοντας παράλληλα την δυσάρεστη έκπληξη όταν εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ολυμπία Οδός: Οι τιμές διοδίων για τη ζώνη Πάτρα- Κυλλήνη
- Σε ποια εταιρεία έγινε επενδυτής ο Βεζένκοφ
- ΗΠΑ: Μειώθηκαν 32.000 οι θέσεις εργασίας στον ιδιωτικό τομέα τον Νοέμβριο
- Ένταση έξω από το υπουργείο Μεταφορών με οδηγούς ταξί (βίντεο)
- Apple: Το iPhone 17 θα οδηγήσει σε ρεκόρ αποστολών το 2025
- Με discount η Prada εξαγόρασε τον οίκο Versace
- Κομισιόν: Δάνειο επανορθώσεων 165 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα ρωσικά παγωμένα περιουσιακά στοιχεία
- Info Quest: O Johnson Zhao νέος Γενικός Διευθυντής στη διεύθυνση Mobility
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








