Η προθεσμία υποβολής επενδυτικών σχεδίων επεκτείνεται έως την 31η Ιανουαρίου 2024
Παρατείνεται, με απόφαση της υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη, έως την 31η Ιανουαρίου 2024, η προθεσμία υποβολής επενδυτικών σχεδίων για την κρατική ενίσχυση του προγράμματος «Αναβάθμιση Τουριστικών Λιμένων» του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας. Η παράταση αφορά και στα δικαιολογητικά αδειοδοτικής ωριμότητας (τροποποίηση του ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ IV_1: ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ/ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ, σημείο 6. Δικαιολογητικά Κριτηρίου 1: (Αδειοδοτική ωριμότητα).
Η σχετική απόφαση για την τροποποίηση της προκήρυξης κρίθηκε αναγκαία μετά από την παράταση της προθεσμίας πληρωμής του έργου από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά και από πλήθος αιτημάτων δικαιούχων ΝΠΔΔ, κυρίως δήμων και Λιμενικών Ταμείων στους οποίους γίνεται αλλαγή των διοικήσεων στην αρχή του έτους.
Οι υποψήφιοι μπορούν να ανατρέξουν στη σχετική απόφαση που είναι αναρτημένη στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, στο site του Υπουργείου Τουρισμού και στην ειδική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων στο πλαίσιο των Δράσεων Κρατικής Ενίσχυσης Τ.Α.Α. του Υπουργείου Τουρισμού.
Σμειωτέον ότι το ύψος των ενισχύσεων προς τους τουριστικούς λιμένες από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας ξεπερνά τα 139 εκατ. ευρώ, ενώ το ύψος των κινητοποιημένων ιδιωτικών επενδυτικών πόρων αναμένεται να φτάσει τα 264 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το Cambridge προειδοποιεί για την ψυχολογική ασφάλεια των AI παιχνιδιών στις μικρές ηλικίες
- Δεν αποτελεί στόχο του Ιράν η Ευρώπη σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Λονδίνου
- Super League: Φινάλε “φωτιά” με όλα ανοιχτά σε κορυφή και πλέι οφ (19:00)
- Δεύτερο κρούσμα αφθώδους πυρετού σε κτηνοτροφική μονάδα στην Πελόπη Μυτιλήνης
- Σύσταση της Apple για άμεση αναβάθμιση μετά τον εντοπισμό hacking σε παλαιότερα iOS
- Εξι νεκροί, ένας αγνοούμενος από συντριβή ελικοπτέρου στο Κατάρ
- Μάχη στήθος με στήθος για CDU και SPD σε Ρηνανία – Παλατινάτο στη Γερμανία
- Κατέρρευσαν δύο κτήρια στην Κωνσταντινούπολη – Επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό ανθρώπων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








