Έκλεισε ο κύκλος των διερευνητικών εντολών προς τα κόμματα από την ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου, χωρίς, όπως αναμένονταν, να προκύψει κυβερνητική λύση ή κυβερνητικής λύσης.
“Επιστρέφω την εντολή που έλαβα, καθώς δεν υπάρχουν περιθώρια για κυβερνητικές συγκλίσεις στη βάση προγραμματικών συνεννοήσεων” τόνισε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στη σύντομη συζήτηση του με την κυρία Σακελλαροπούλου κλείνοντας με αυτό τον τρόπο τη διαδικασία των διερευνητικών εντολών και ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για τη διεξαγωγή εκλογών στις 25 Ιουνίου.
«Στόχος είναι η παράταξή μας να είναι ισχυρή, να δίνει λύση στα πραγματικά προβλήματα, να είναι φρουρός των δημοκρατικών δικαιωμάτων, να έχει μια άλλη πολιτική συμπεριφορά και κουλτούρα ώστε να μη ξαναζήσουμε όλα τα άσχημα που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεται μια αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στα σκάνδαλα των υποκλοπών που βιώσαμε. Η αξιωματική αντιπολίτευση δεν έπαιξε τον ρόλο της απέναντι στην κυβέρνηση, χρειάζεται μια αντιπολίτευση που να συγκρουστεί με τα κατεστημένα συμφέροντα με προγραμματικό λόγο”, τόνισε εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Σε ΦΕΚ η απόφαση για τους υδρογονάνθρακες σε Πελοπόννησο και Κρήτη – Οι βασικοί όροι της μίσθωσης
- Επ. Ανταγωνισμού: Αιφνιδιαστικός έλεγχος σε εταιρεία φροντιστηριακής εκπαίδευσης
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σπάει ρεκόρ ο FTSE 100 με 15 σερί ανοδικές συνεδριάσεις
- Alter Ego Media: H Ασημίνα Μάρκου αναλαμβάνει υπεύθυνη εξυπηρέτησης μετόχων
- SKODA: Νέο τηλεοπτικό σποτ με τον Μίλτο Τεντόγλου
- Βουλή: Βροχή ερωτήσεων για τους μικρούς οικισμούς – Ανάμεσά τους και 6 «γαλάζιοι» βουλευτές
- Προφυλακιστέος ο συλληφθείς για κατασκοπεία στην Αλεξανδρούπολη – Δεν ομολόγησε
- Metlen: Εγκρίθηκε η συγχώνευση θυγατρικών της εταιρειών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις