Τέσσερις ομάδες ισοβαθμούν με μία νίκη και μία ήττα
Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ουκρανίας με προπονητή τον Ρουσλάν Ροτάν έμεινε όρθια παρά το αριθμητικό της μειονέκτημα και την τελευταία στιγμή έφτασε σε μια εκπληκτική νίκη που οδηγεί σε τετραπλή ισοβαθμία.
Επικράτησε με 2-1 του Μαρόκου για τη δεύτερη αγωνιστική του Β΄ομίλου του Ολυμπιακού τουρνουά.
Θυμίζουμε πως στον όμιλο το Μαρόκο κέρδισε στην πρεμιέρα του τουρνουά την Αργεντινή.
Οι Ουκρανοί προηγήθηκαν με τον Κρισκίφ στο 22ο λεπτό και δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου.
Στο δεύτερο μέρος, το Μαρόκο ανέβασε την απόδοσή του, και στο 63΄ο Ουκρανός Σάλιουκ έκανε διπλή ζημιά στην ομάδα του, καθώς όχι μόνο υπέπεσε σε πέναλτι, αλλά αποβλήθηκε και με απευθείας κόκκινη κάρτα.
Ο Ραχίμι δε σπατάλησε την ευκαιρία από την άσπρη βούλα, και οι Μαροκινοί απέκτησαν τον έλεγχο στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, πιέζοντας για την ανατροπή.
Παρ’ όλα αυτά, όχι μόνο δεν κατάφεραν να την ολοκληρώσουν, αλλά είδαν τον Κρασνόπιρ να σκοράρει στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων και να οδηγεί την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη.
Ουκρανία: Φεσιούν, Μαρτίνιουκ (74΄Σιχ), Σάλιουκ, Μπατάγκοφ, Κρούπσκι, Κλαν, Ρουμπσίνσκι, Κρίσκιφ (64΄Ταλοβιέροφ), Μικαϊλένκο (78΄Φέντορ), Μπραγκαρού (64΄Οτσερέτκο), Σικάν (64΄Κρασνόπιρ).
Μαρόκο: Μουνίρ,Ελ Ουαντί, Μπουκαμίρ (74΄Κέχτα), Ελ Αζουζί (87΄Νακάτς), Χακίμι, Τραγκαλίνε, Ελ Κανούς, Ρίτσαρντσον, Μπεν Σεγκίρ (87΄Άκοματς), Εζαλζουλί, Ραχίμι (87΄Μαουχούμπ).//ΑΦ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τζεφ Μπέζος για το θάνατο της μητέρας του: «Σ’ αγαπώ μαμά»
- Κίνα: Επιβράδυνση βιομηχανικής παραγωγής και λιανικών πωλήσεων
- Ουκρανική επίθεση στο ρωσικό λιμάνι Αστραχάν
- Συνεχίζει τις διακοπές ο Πρωθυπουργός στα Χανιά
- Συνεχίζεται η φωτιά στα Καμπιά της Χίου
- Το Σαββατοκύριακο οι απολογίες των τριων συλληφθέντων για τις φωτιές
- Δημήτρης Κοτσιφάκος: Ένας Έλληνας στο τιμόνι του Ritz Carlton στο Αμμάν
- H απίθανη σύμπτωση πίσω από την πιθανότερη διάδοχο της Αnne Wintour στη Vogue
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις