Οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ
Ξέφρενο πάρτι στήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μετά τη λήξη του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για την 3η αγωνιστική των Playoffs της Super League.
Οι Πειραιώτες επικράτησαν της ΑΕΚ με 1-0 με γκολ του “συνήθη ύποπτου”, Αγιούμπ Ελ Κααμπί εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την κατάκτηση του 48ου πρωταθλήματος, σε μία σημαδιακή χρονιά, όπου οι ερυθρόλευκοι κλείνουν τα 100 χρόνια ιστορίας τους.
Για τον Ολυμπιακό είναι το 48ο πρωτάθλημα. Για τον Μεντιλίμπαρ ήταν το πρώτο πρωτάθλημα σε πρώτη κατηγορία, ενώ ο Ολυμπιακός στοχεύει στην κατάκτηση του νταμπλ, καθώς στις 17 Μαϊου θα παίξει στον τελικό του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και αφού κόπασαν οι εντάσεις μεταξύ των παικτών, επικράτησε ένα πραγματικό γλέντι.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν προς τον κόσμο τους, τα συναισθήματα ήταν πολλά, συγκίνηση, χαρά, έκσταση.
Οι οπαδοί αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές και τραγούδησαν συνθήματα μαζί.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ο Ισπανός προπονητής, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ δεν γλίτωσε το μπουγέλο στα αποδυτήρια από τους παίκτες και τον Κοβάσεβιτς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματοδότηση 13,5 εκατ. ευρώ για στήριξη της δημοσιογραφίας από την ΕΕ
- ΕΕ: Εχει τόσο εμπιστοσύνη στον Τραμπ που ετοιμάζει «Plan B» για ειρηνευτικό σχέδιο και κυρώσεις κατά της Ρωσίας
- Η AKTOR εξαγόρασε και την ΑΚΤΩΡ Παραχωρήσεις από τον όμιλο ΕΛΛΑΚΤΩΡ
- Παρελθόν από τη Hellenic Train ο πρόεδρος των μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας
- Κομισιόν: Ενέκρινε την εξαγορά του τηλεοπτικού σταθμού Alpha από United και Motor Oil
- Ευρωπαϊκές αγορές: Θετικό κλείσιμο μετά τα στοιχεία για την πτώση του το αμερικανικού ΑΕΠ
- Μπλε Κέδρος: Στα 9,05 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2024
- Yalco – Κωνσταντίνου ΑΕ: Υπέγραψε συμφωνία εξυγίανσης με τους πιστωτές της
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις