Για «αδικαιολόγητη και απαράδεκτη ολιγωρία από την πλευρά της κυβέρνησης» κάνει λόγο ο υπεύθυνος του Τομέα Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Χρήστος Γκόκας σε δήλωσή του σχετικά με το κλείσιμο του αεροδρομίου στο Καστελόριζο λόγω ασθενείας του μοναδικού υπαλλήλου του Πύργου Ελέγχου.
«Το κλείσιμο του αεροδρομίου στο ακριτικό Καστελόριζο, στην καρδιά του καλοκαιριού και στην κορύφωση της τουριστικής κίνησης, λόγω ασθενείας του μοναδικού υπαλλήλου που υπηρετεί εκεί, αποτελεί πλήγμα για τη χώρα μας και την εθνική οικονομία» αναφέρει. Όπως επισημαίνει, «η κατάσταση αυτή οφείλεται αποκλειστικά στην αδράνεια και στην απροθυμία της κυβέρνησης να επιλύσει το σοβαρότατο ζήτημα της υποστελέχωσης των περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, για τα οποία υπεύθυνη είναι η ΥΠΑ».
«Είχαμε προειδοποιήσει από την πλευρά μας, αλλά και επανειλημμένα οι ίδιοι οι εργαζόμενοι, με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Τηλεπικοινωνιακών της ΥΠΑ για όλες αυτές τις δυσλειτουργίες» συμπληρώνει ο κ. Γκόκας προσθέτοντας πως «στα 11 από τα 15 περιφερειακά αεροδρόμια, υπηρετεί ένας μόνο υπάλληλος, για 24ωρη εξυπηρέτηση του αεροδρομίου, και στα 7 από αυτά δεν υπάρχει κανένας μόνιμος υπάλληλος».
«Καλούμε την κυβέρνηση να επιλύσει, άμεσα, όπως οφείλει, όλα τα σχετικά προβλήματα, ώστε να λειτουργήσουν ομαλά και με ασφάλεια, με το κατάλληλο και απαιτούμενο προσωπικό, όλα τα αεροδρόμια και ιδιαίτερα τα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας» καταλήγει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάρος: Πλήρωσε 15 ευρώ για χωριάτικη και της χρέωσαν επιπλέον 2,5 ευρώ το λάδι
- Apple: Μηνύει τον YouTuber, Jon Prosser, για περίτεχνο σχέδιο διαρροής iOS 26
- Καιρός: Τοπικές μπόρες λίγο πριν τον καύσωνα – Εως 36 βαθμούς η θερμοκρασία
- Financial Times: Ο Τραμπ πιέζει για ελάχιστους δασμούς 15 – 20% σε όλα τα προϊόντα της ΕΕ
- Βρετανικό δικαστήριο: Η JP Morgan πρέπει να σταματήσει τις αγωγές σε Viva και Καρώνη
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ολοκλήρωσαν τη δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ανόδου
- Reuters: Τα ελληνικά τάνκερ θα συνεχίσουν να μεταφέρουν ρωσικό πετρέλαιο
- Φωτιά στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στην Πατησίων – Ο ηθοποιός βρισκόταν μέσα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις