«Σε συνεννόηση με την αγορά, κανένα από τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στα οποία έχει στραφεί το μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών δεν έχει υποστεί μείωση!», αναφέρει ανακοίνωση
«Στα δεκάδες προϊόντα που παρουσίασε ο κ. Σκρέκας ότι θα μείωναν τις τιμές τους την 1η Μαρτίου, οι καταναλωτές διαπίστωσαν χθες στα ράφια, ότι τουλάχιστον 139 από αυτά πωλούνταν ακριβώς στην ίδια τιμή και ακόμη χειρότερα, τουλάχιστον 40 σε υψηλότερη (μέχρι και 20%)», αναφέρει ανακοίνωση του Γιώργου Νικητιάδη, υπευθύνου του Κ.Τ.Ε. Ανάπτυξης του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τις μειώσεις σε τιμές προϊόντων.
«ΥΓ1: O κ. Σκρέκας επιλεκτικά αρνούνταν για δυο μήνες να ανακοινώσει τα προϊόντα, στα οποία ο ίδιος είχε επιβάλει πρόστιμο, χθες όμως, φρόντισε να τα διαφημίσει ονομαστικά!
ΥΓ2: Προφανώς σε συνεννόηση με την αγορά, κανένα από τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας στα οποία έχει στραφεί το μεγαλύτερο μέρος των καταναλωτών δεν έχει υποστεί μείωση!».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις