Συνελήφθη 13χρονος που παρέσυρε 11χρονη με ηλεκτρικό πατίνι και την εγκατέλειψε
Τα περιστατικά με την κίνηση των πατινιών χωρίς ουσιαστικά μέτρα και ελέγχους είναι δεκάδες κάθε μέρα στις μεγάλες πόλεις της χώρας. Είναι πλέον δύσκολο να περπατήσεις όχι μόνο για τους ηλικιωμένους, αλλά για όλους τους ανθρώπους, γιατί θα συναντήσεις εμπόδια από παρκαρισμένα παράνομα πατίνια ή κάποιος νέος με πατίνι θα έρθει πάνω σου, περπατώντας στο πεζοδρόμιο.
Ενα ακόμα τέτοιο περιστατικό έγινε το Σάββατο στην περιοχή Νεάπολης Θεσσαλονίκης. Ανήλικος 13 ετών συνελήφθη έπειτα από αναζήτηση ο οποίος το Σάββατο παρέσυρε 11χρονη με ηλεκτρικό πατίνι και την εγκατέλειψε στον τόπο του ατυχήματος, στην περιοχή της Νεάπολης. Το κορίτσι μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο γενικό νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς».
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο ανήλικος, που δεν ακολούθησε τις προβλεπόμενες ενέργειες μετά το ατύχημα, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή του Εισαγγελέα, ενώ τον σχηματισμό δικογραφίας ανέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ευρωπαϊκές αγορές: Άνοδος μετά τα αμετάβλητα επιτόκια της ΕΚΤ
- Μπέργκαμ: Ο υπ. Εσωτερικών των ΗΠΑ πήγε να «τσεκάρει» τη Ρεβυθούσα για το αμερικανικό LNG
- Αλβανία: Στα χέρια της υπουργού από Τεχνητή Νοημοσύνη «Diella» οι δημόσιες συμβάσεις
- ΕΕ: Η κατάργηση εισαγωγών ρωσικού φυσικού αερίου και πετρελαίου θα έχει επιτευχθεί έως το 2028
- Alpha Trust Ανδρομέδα: Διανομή μερίσματος 0,25ευρώ ανά μετοχή
- Τραμπ: Θα απονείμει μετά θάνατον το Προεδρικό Μετάλλιο της Ελευθερίας στον Τσάρλι Κερκ – Βρέθηκε το όπλο
- Η «΄Ηπειρος» τάραξε το νερό Βίκος, κυκλοφορώντας φέτα με το ίδιο όνομα
- Χρηματιστήριο: Κέρδη 0,43% με ράλι 5,21% από ElvalHalcor και άλμα 3,99% από HELLENiQ ENERGY
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις