«Είναι απαράδεκτο που είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεν του αρμόζει αυτός ο ρόλος»
Μετά την οργισμένη αντίδραση της Μαρίας Καρυστιανού, σειρά πήρε ο Παύλος Ασλανίδης (έχασε το γιό του στα Τέμπη) για την υποψηφιότητα του Κωνσταντίνου Τασούλα για Πρόεδρος της Δημοκρατίας, λέγοντας επικριτικά ότι επιβραβεύτηκε άλλο ένα πρόσωπο που πήρε μέρος στη συγκάλυψη για την τραγωδία στα Τέμπη.
«Είχαμε καταλάβει εδώ και πολύ καιρό ότι θα βάλει (σ.σ. ο Κυριάκος Μητσοτάκης) τον κ. Τασούλα, για τον απλούστατο λόγο ότι όποιος συμμετείχε στη συγκάλυψη για τα Τέμπη αναβαθμίστηκε. Και οι βουλευτές που ήταν στην Εξεταστική, όποιοι συμμετείχαν στο μπάζωμα και στο ξεμπάζωμα, και στη συγκάλυψη όλοι πήραν παραπάνω βαθμούς και ρόλους.
Επόμενο ήταν και ο κ. Τασούλας, ο οποίος έχει στο συρτάρι του πάνω από 6 μηνύσεις συγγενών που έχουν φτάσει στη Βουλή και τις κρατάει στο συρτάρι ενώ είναι υποχρεωμένος βάσει Συντάγματος να γίνει συζήτηση στη Βουλή» σημείωσε ο Παύλος Ασλανίδης στο Ionian Tv και συμπλήρωσε: «Είναι απαράδεκτο που είναι υποψήφιος για Πρόεδρος της Δημοκρατίας και δεν του αρμόζει αυτός ο ρόλος».
Ο πατέρας του 26χρονου Δημήτρη που έχασε τη ζωή του στο έγκλημα στα Τέμπη, κατήγγειλε ότι ο Κωνσταντίνος Τασούλας έχει κρύψει στο συρτάρι του και άλλη μήνυση σε βάρος πολιτικών προσώπων. «Από τον Απρίλιο έχει πάει μία μήνυση που αφορά τέσσερα πολιτικά πρόσωπα και την κρατάει με νύχια και με δόντια μέχρι σήμερα στο συρτάρι της Βουλής. Έπρεπε να είχε γίνει συζήτηση στη Βουλή, κι όμως μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτα είπε ο Παύλος Ασλανίδης.
«Θεωρώ ότι δεν είναι το πρόσωπο για Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Πρόεδρος πρέπει να είναι ένα άτομο που να εκφράζει την ελληνική κοινωνία, να είναι ένας ακέραιος και τίμιος άνθρωπος, ηθικός πάνω απ’ όλα», κατέληξε.
Το κατηγορώ της Μαρίας Καρυστιανού κατά πιθανής επιλογής Τασούλα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- WSJ: Το Ιράν επιδιώκει τον τερματισμό των εχθροπραξιών με το Ισραήλ
- ΕΤΑΔ: Παραδόθηκε το Κάμπινγκ Φαναρίου Κομοτηνής στον νέο μισθωτή με 99.750 ευρώ ετήσιο μίσθωμα
- Trump Mobile: Και πακέτα κινητής τηλεφωνίας από τον Τραμπ και smartphone 499 δολαρίων
- Βελτιωμένη η εικόνα από την πυρκαγιά στο Άνω Σούλι Μαραθώνα
- ΟΣΕ: Απόλυση φύλακα ισόπεδης διάβασης για παράβαση καθήκοντος
- Νετανιάχου: Καλεί του Ιρανούς να εγκαταλείψουν την Τεχεράνη
- Γαλλία: Έκλεισε τα περίπτερα ισραηλινών αμυντικών εταιρειών στο Σαλόνι Αεροναυπηγικής του Μπουρζέ
- Spitogatos – αποδόσεις ακινήτων: Οι υψηλότερες της Αθήνας σε Πατησίων και Αχαρνών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις