Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,67% στις 18.423 μονάδες
Πέφτουν στο άνοιγμα οι ευρωπαϊκές αγορές, με τους επενδυτές να εστιάζουν στα αποτελέσματα των χθεσινών ευρωεκλογών και στα «απόνερα» της μείωση των επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.
Στη Φρανκφούρτη ο δείκτης DAX πέφτει 0,67% στις 18.423 μονάδες, όπως στο Λονδίνο ο FTSE100 διολισθαίνει 0,46% στις 8.204 μονάδες και στο Παρίσι ο CAC βουτά 1,91% από τις 7.848 μονάδες.
Στο Μιλάνο ο ΜΙΒ κερδίζει 0,88% στις 34.354 μονάδες, όπως στη Μαδρίτη ο ΙΒΕΧ κινείται 0,79% χαμηλότερα στις 11.314 μονάδες.
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν προκήρυξε πρόωρες βουλευτικές εκλογές εντός του μήνα, αφού υπέστη βαριά ήττα στις ευρωεκλογές.
Το πολιτικό σκηνικό που διαμορφώθηκε μετά τις ευρωεκλογές είναι πιθανό να προσθέσει νέα πίεση στο ευρώ, γράφει το Bloomberg.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Metlen: Νέα βουτιά σε Αθήνα σταθεροποίηση σε Λονδίνο μετά τη «Black Friday»
- Κέρδη για την Ευρώπη, ράλι για Μιλάνο
- Οδηγός Eurostat για πληθωρισμό: Στατιστικά για αρχάριους (και υπουργούς)
- «Γαλάζια» κοσμοσυρροή στην πίτα του Κωστή στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ (VIDEO)
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά περισσότερη διαφάνεια και λογοδοσία από Λαγκάρντ
- Οι 44 της νέας Επιτροπή Διεύρυνσης και Συμπαράταξης του ΠΑΣΟΚ
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Σοβαρά προβλήματα η Novo Nordisk με την καμπάνια του χαπιού αδυνατίσματος στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







