Κατήλθε του 5% το ποσοστό της Baupost Group επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της Τράπεζας Πειραιώς, εφόσον ασκηθούν πλήρως τα warrants που κατέχει.
_x000D_
Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της τράπεζας, κατόπιν της από 11.12.2015 σχετικής γνωστοποιήσεως της “The Baupost Group, L.L.C”, η τελευταία κατέχει από 08.12.2015 τίτλους παραστατικών δικαιωμάτων κτήσης μετοχών (Warrants), οι οποίοι, εφόσον ασκηθούν πλήρως, κατέρχονται του ποσοστού 5,00% επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της Τραπέζης.
_x000D_
Σε ξεχωριστή ανακοίνωσή της η Τράπεζα Πειραιώς διευκρινίζει ότι κατόπιν της από 11.12.2015 σχετικής γνωστοποιήσεως του Seth A. Klarman, ότι ο τελευταίος κατέχει έμμεσα από 08.12.2015, μέσω της ελεγχόμενης από αυτόν εταιρίας The Baupost Group, L.L.C, τίτλους παραστατικών δικαιωμάτων κτήσης μετοχών (Warrants), οι οποίοι, εφόσον ασκηθούν πλήρως, κατέρχονται του ποσοστού 5,00% επί του συνόλου δικαιωμάτων ψήφου της Τραπέζης.
_x000D_
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εξωδικαστικός μηχανισμός: Στις 1.439 οι ρυθμισμένες οφειλές τον Απρίλιο ύψους 513 εκατ. ευρώ
- Γερμανία: Ο Μετρς εξελέγη τελικά καγκελάριος «με τη δεύτερη»
- Συνάντηση Πούτιν – Σι Τζιπίνγκ: Στο επίκεντρο ο αγωγός φυσικού αερίου Power of Siberia 2
- Wall Street: Πιέσεις εν αναμονή των επιτοκίων της Fed
- Παπασταύρου – Τσάφος στις ΗΠΑ για επίσκεψη σε Chevron και ExxonMobi
- Skoda: Αύξηση 8,2% στις πωλήσεις αυτοκινήτων το α΄τρίμηνο και +10,4% στα έσοδα
- «Αντεπίθεση» της Ομάδας Αλήθειας: Μήνυση και αγωγή στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο
- Tesla: Βούλιαξαν οι πωλήσεις στην Ευρώπη τον Απρίλιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις