H διάρκεια του ομολόγου είναι 3,5 χρόνια
Έκλεισε το βιβλίο προσφορών για το Senior Bond πράσινο ομόλογο της Τράπεζας Πειραιώς ύψους 500 εκατ. ευρώ, με το επιτόκιο να διαμορφώνεται στο 3,15% και τη ζήτηση να φτάνει τα 3 δισ. ευρώ.
H διάρκεια του ομολόγου είναι 3,5 χρόνια με δικαίωμα ανάκλησης στα 2,5 έτη δηλαδή το Δεκέμβριο του 2027.
Το βιβλίο προσφορών έτρεξαν οι BNPP, η Goldman Sachs, η HSBC, η JPMorgan, η Societe Generale και η UBS, με τη Moody’s να βαθμολογεί την έκδοση με Baa2.
Η Τράπεζα Πειραιώς εγκαινίασε μια σειρά εκδόσεων τις οποίες θα πραγματοποιήσουν και οι συστημικές και οι μη συστημικές τράπεζες στο πλαίσιο των MREL. O προγραμματισμός για τη χρονιά αυτήν είναι ομολογιακές εκδόσεις περίπου 2,5 δισ. ευρώ οι οποίες αφορούν αντικατάσταση παλαιότερων που λήγουν ή αναχρηματοδότηση εκδόσεων στις οποίες προβλέπεται παρόμοια δυνατότητα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Lidl Ελλάς: Σε συνεργασία με τον Αρκτούρο, επανένταξε τη Μάρθα, την μικρή αρκουδίτσα στη φύση
- Dialectica: Νέος Chief People Officer ο Δημήτρης Ψαλτούλης
- Εργαζόμενοι Τράπεζας Πειραιώς: Στο δίλλημα «με τη Διοίκηση ή την κοινωνία», διαλέγουμε χωρίς δεύτερη σκέψη την «κοινωνία»
- Δήμος Αθηναίων: Ανοιξαν οι αιτήσεις για την πρόσληψη 529 σχολικών καθαριστριών
- ΥΠΕΘΑ: Στη Βουλή το σχέδιο νόμου για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ενόπλων Δυνάμεων
- ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης” των πληρωμών έως τις 25 Ιουλίου
- Σούπερ μάρκετ: Ποια θα είναι ανοικτά την Κυριακή 20/07
- Γεραπετρίτης: Καμία απόκλιση από το πλαίσιο των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις