Η PepsiCo Hellas ανακοινώνει τη μεταφορά της παραγωγής των εμβληματικών αναψυκτικών της ΗΒΗ (αφορά τη συσκευασία κουτιών αλουμινίου) στην Ελλάδα, τα οποία και θα συσκευάζονται πλέον στις εγκαταστάσεις της ΕΨΑ στον Βόλο, από την Άνοιξη του 2023.
_x000D_
Όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, Η PepsiCo Hellas πιστή στον αναπτυξιακό σχεδιασμό της προχωράει σε στρατηγική συνεργασία με την ΕΨΑ, μέσα από την οποία υλοποιεί μία ακόμη δέσμευσή της, αυτήν του επαναπατρισμού της παραγωγής των αναψυκτικών ΗΒΗ σε συνεργασία με μία εμβληματική ελληνική εταιρεία.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
«Είμαστε πολύ περήφανοι που η Pepsico Hellas εμπιστεύτηκε την ΕΨΑ για την παραγωγή των αναψυκτικών HBH, επιβεβαιώνοντας έτσι την αξιοπιστία και την ποιότητα των παραγωγικών μας εγκαταστάσεων, αναγνωρίζοντας τις επενδύσεις μας σε σύγχρονο εξοπλισμό. Η ΕΨΑ, μια ελληνική εταιρεία από το 1924, έρχεται πιο κοντά με την ΗΒΗ, ένα brand που πλησιάζει και αυτό τον ένα αιώνα ζωής. Τα υψηλά πρότυπα που βάζουμε στην παραγωγή είναι δεδομένα και είναι κάτι που μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους με τις απαιτήσεις της Pepsico Hellas», σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της ΕΨΑ Μιχάλης Τσαούτος.
_x000D_
Η ΗΒΗ είναι ένα ιστορικό προϊόν της PepsiCo Hellas που κυκλοφορεί από το 1926 στην Ελληνική Αγορά και περιλαμβάνει αναψυκτικά με γεύσεις, mixers και χυμούς.
_x000D_
Παράλληλα με τη μεταφορά της παραγωγής στην Ελλάδα, η PepsiCo Hellas θα προχωρήσει και στον εικαστικό επανασχεδιασμό των συσκευασιών της ΗΒΗ (νέες ανανεωμένες συσκευασίες) καθώς και στην αλλαγή της φόρμουλας του πορτοκαλιού με νέα υπέροχη γεύση, πιο κοντά στις γευστικές προτιμήσεις των Ελλήνων καταναλωτών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Qualco: Πως κατανεμήθηκαν οι μετοχές στην δημόσια προσφορά – Στις 15 Μαΐου στο Χρηματιστήριο
- EKT σε τράπεζες: Αξιολογήστε την έκθεση στο δολάριο
- Ερώτηση 8 βουλευτών της ΝΔ στον Λιβάνιο για σταυρό προτίμησης στις εκλογές
- Alpha Trust Ανδρομέδα: Διανέμει μέρισμα 0,329 ευρώ ανά μετοχή
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες, τέλος στο θετικό σερί από τον Stoxx
- Πιερρακάκης: Επεκτείνουμε το επενδυτικό clawback ως το 2030
- Νέο mega deal Τραμπ: Το Κατάρ αγοράζει αεροσκάφη 200 δισ. δολαρίων από την Boeing
- ΟΛΘ: Εκτός ΔΣ μετά από 5 χρόνια ο εκτελεστικός πρόεδρος Αθανάσιος Λιάγκος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις