Και θα βρίσκονται εκεί για τον επόμενο μήνα
Γεύση από τα προϊόντα της Κεντρικής Μακεδονίας παίρνουν αυτό τον τον καιρό οι πολίτες στο Ντουμπάι.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο Waterfront Dubai Market, μια από τις μεγαλύτερες αγορές φρέσκων τροφίμων (φρούτα, λαχανικά, ψάρια, αλιεύματα, κρέατα κ.ά.) και gourmet προϊόντων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα λειτουργήσει για έναν μήνα το Pop-Up Store της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Με βάση τα όσα ανακοινώθηκαν από την Περιφέρεια, το κατάστημα εγκαινιάστηκε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της Περιφέρειας σε επιχειρηματική αποστολή στο Ντουμπάι ενώ οι επισκέπτες του μπορούν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν εκλεκτά προϊόντα, τρόφιμα και ποτά από την Κεντρική Μακεδονία.
Στη διάρκεια των εγκαινίων, ανανεώθηκε η συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με το Waterfront Dubai, με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, επισφραγίζοντας τη δέσμευση για μακροπρόθεσμη παρουσία ελληνικών προϊόντων στην αγορά της περιοχής. Η ελληνική αποστολή στην οποία συμμετείχαν 18 επιχειρήσεις είχε επαφές με μεγάλους εισαγωγείς, διανομείς και αλυσίδες σούπερ μάρκετ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ενώ επισκέφθηκε την έκθεση Gulfood 2025, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών.
Στο πλαίσιο, δε, του λανσαρίσματος του pop up store έλαβε χώρα και η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Lulu Supermarkets, ενός από τα μεγαλύτερα δίκτυα λιανεμπορίου στη Μέση Ανατολή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
- Την Παρασκευή 2/5 η κλήρωση για τα Πειραματικά σχολεία
- Υπέγραψαν ΗΠΑ και Ουκρανία για τα ορυκτά
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις