Και θα βρίσκονται εκεί για τον επόμενο μήνα
Γεύση από τα προϊόντα της Κεντρικής Μακεδονίας παίρνουν αυτό τον τον καιρό οι πολίτες στο Ντουμπάι.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, στο Waterfront Dubai Market, μια από τις μεγαλύτερες αγορές φρέσκων τροφίμων (φρούτα, λαχανικά, ψάρια, αλιεύματα, κρέατα κ.ά.) και gourmet προϊόντων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα λειτουργήσει για έναν μήνα το Pop-Up Store της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Με βάση τα όσα ανακοινώθηκαν από την Περιφέρεια, το κατάστημα εγκαινιάστηκε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της Περιφέρειας σε επιχειρηματική αποστολή στο Ντουμπάι ενώ οι επισκέπτες του μπορούν να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν εκλεκτά προϊόντα, τρόφιμα και ποτά από την Κεντρική Μακεδονία.
Στη διάρκεια των εγκαινίων, ανανεώθηκε η συνεργασία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με το Waterfront Dubai, με την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας, επισφραγίζοντας τη δέσμευση για μακροπρόθεσμη παρουσία ελληνικών προϊόντων στην αγορά της περιοχής. Η ελληνική αποστολή στην οποία συμμετείχαν 18 επιχειρήσεις είχε επαφές με μεγάλους εισαγωγείς, διανομείς και αλυσίδες σούπερ μάρκετ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ενώ επισκέφθηκε την έκθεση Gulfood 2025, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών.
Στο πλαίσιο, δε, του λανσαρίσματος του pop up store έλαβε χώρα και η υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και των Lulu Supermarkets, ενός από τα μεγαλύτερα δίκτυα λιανεμπορίου στη Μέση Ανατολή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Attica Group: Πώλησε το «Λευκά Όρη» έναντι 8,3 εκατ. ευρώ
- Mevaco: Πτώση 64,1% στον τζίρο του α΄ εξαμήνου, στα 1,59 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη
- Real Consulting: Αύξηση EBITDA κατά 98,89% στο α΄ εξάμηνο
- Intracom Holdings: Καθαρά κέρδη 7,1 εκατ. ευρώ από συνεχιζόμενες δραστηριότητες στο α΄ εξάμηνο
- Orilina Properties: Στα 9 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη στο α΄ εξάμηνο
- ΕΚΤΕΡ: Άνοδος 42,4% στον τζίρο, υποχώρηση στα κέρδη το α΄ εξάμηνο
- revoil: Στα 3,23 εκατ. ευρώ τα κέρδη προ φόρων στο α΄ εξάμηνο
- REAL CONSULTING Α.Ε. - Δελτίο Τύπου – Οικονομικά Αποτελέσματα Α’ Εξαμήνου 2026
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








