Την πρόταση έκανε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής
Μετά τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά συνεχίζει να ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο στην κυβέρνηση. Πάντως, αποστάσεις φαίνεται πως παίρνει το περιβάλλον του Κώστα Καραμανλή από την πρόταση Σαμαρά να είναι ο πρώην πρωθυπουργός Πρόεδρος της Δημοκρατίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, «δεν υπήρξε καμία προσυνεννόηση» μεταξύ των δύο ανδρών υποστηρίζει η πλευρά Καραμανλή, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η δήλωση του κ. Σαμαρά ήταν προσωπική του πρωτοβουλία.
Υπενθυμίζεται πως την πρόταση έκανε ο Αντώνης Σαμαράς σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ της Κυριακής απαντώντας σε ερώτηση εάν ο ίδιος έβλεπε να υπάρχει πιθανότητα να προταθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για την προεδρία της Δημοκρατίας. «Δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Βέβαια, αν θέλετε την άποψή μου, θεωρώ τον Κώστα Καραμανλή την καλύτερη επιλογή» λέει χαρακτηριστικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Jan Κaras: Ο CEO του ΟΠΑΠ επενδύει στην Ελλάδα
- Ασφάλειες: Η αφαίμαξη με τα συμβόλαια υγείας συνεχίζεται – Έφθασαν τα ειδοποιητήρια με νέες αυξήσεις 9%
- Ιβάν Σαββίδης: «Πακετάρει» τα μέσα ενημέρωσης και ρίχνει νέο χρήμα στο Open
- Coca Cola 3E: Τί φέρνουν στην κατανάλωση οι γεωπολιτικές εντάσεις και η αύξηση του καφέ
- Ο Τέλης Μυστακίδης χρηματοδότης του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ
- Τουρκία: Ανέβασε χάρτη στην UNESCO που χωρίζει στα δύο το Αιγαίο
- Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα
- Τραμπ από G7: «Το Ιράν θέλει αποκλιμάκωση»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις