Σε ηλικία 67 ετών.
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Αντώνης Κοκορίκος.
Την είδηση έκανε γνωστή η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook.
«Μια δύσκολη είδηση μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα. «Έφυγε» πριν από λίγο ο Αντώνης Κοκορίκος. Ταξιδεύει στο αιώνιο φως. Καλό Παράδεισο Αδελφέ. Και καλή Αντάμωση….
Η μεγάλη συνεισφορά του Αντώνη στην πρώτη γραμμή για τις δημοκρατικές διεκδικήσεις της ελληνικής κοινωνίας αλλά και οι συνδικαλιστικές διεκδικήσεις με την Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων σφραγίζουν μια ολόκληρη εποχή», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανάρτηση.
Ο Αντώνης Κοκορίκος ήταν μέλος της ΕΣΗΕΑ και είχε εργαστεί από το 1982 σε μέσα ενημέρωσης πανελλαδικής εμβέλειας, ραδιοφωνικούς σταθμούς και εφημερίδες.
Μεταξύ άλλων εργάστηκε στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΕΡΤ, ΣΚΑΪ, ALTER και στο STAR όπου το 2008 παρουσίαζε την πρωινή εκπομπή «Κάθε Μέρα Καλημέρα» με την Έμυ Λιβανίου. Επίσης εργάστηκε στους ραδιοσταθμούς ΕΡΑ, ΣΚΑΪ, ΝΙΤΡΟ, Alpha, Flash και στις εφημερίδες Καθημερινή, Αυγή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- 912 σχόλια στο νομοσχέδιο του υπ. Οικονομικών: Ποιες διατάξεις θίγουν και τι προτείνεται
- ΒΙΑΝΕΞ: Νέα επένδυση 5 εκατ. ευρώ σε ερευνητική μονάδα στην Πάτρα
- MEVACO ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- Ιστορικός βαθμός για το Πράσινο Ακρωτήρι, «λευκή» πρεμιέρα για την Ισπανία
- Ακατάσχετη η ενίσχυση για ακουστικά βαρηκοΐας μαθητών
- Ευρωπαϊκές αγορές: Σε ιστορικό υψηλό ο Stoxx 600 μετά τη συμφωνία ΗΠΑ – Ιράν
- Ένας νεκρός από την πρώτη, μετά την εκεχειρία ΗΠΑ – Ιράν, ισραηλινή επιδρομή στον Λίβανο
- Reuters: Τραμπ και Γαλιμπάφ υπέγραψαν το μνημόνιο για τον τερματισμό του πολέμου
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








