Το δώρο δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντες λαχνού, αλλά… και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει εις Κύριον
Έγινε κι αυτό! Λαχειοφόρος αγορά για την οικονομική ενίσχυση Αθλητικών Ακαδημιών στην Κρήτη, κληρώνει smartphone, iPhone, τηλεοράσεις και… δωρεάν κηδεία!
Ο κ. Στέλιος Κοκοσαλάκης, Πρόεδρος Αθλητικών Ακαδημιών ΠΑΟΚ Κρουσώνα, μίλησε στην εκπομπή «Συνδέσεις» της ΕΡΤ για την προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα, ώστε να πληρώσουν ρούχα και προπονητές των παιδιών στις ακαδημίες, αλλά και για τα τρία μεγάλα δώρα της λαχειοφόρου που είναι ένα τηλέφωνο τελευταίας κυκλοφορίας iPhone, μία… κηδεία που κοστίζει 1.000 ευρώ και την κερδίζει ο 2ος τυχερός, και μία τηλεόραση 75 ιντσών, για τον τρίτο.
Αφού ευχαρίστησε το γραφείο τελετών που είναι χορηγός στη συγκεκριμένη προσπάθεια, διευκρίνισε πως το δώρο «δεν ισχύει μονάχα για τον κάτοχο του κληρωθέντες λαχνού, αλλά… και για οποιοδήποτε προσφιλές σε αυτόν πρόσωπο αποδημήσει εις Κύριον», όπως γράφει και το λαχείο.
Ο κ. Κοκοσαλάκης πρόσθεσε: «Και το άλλο που δεν γράφεται στο λαχνό είναι το ότι είναι και χωρίς ημερομηνία λήξης. Μπορεί να μεταβιβαστεί σε κάποιο αγαπητό πρόσωπο».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τέμπη: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – Μέσω της παλιάς Εθνικής οδού η κίνηση των οχημάτων
- ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Ολοκληρώθηκε η διαγραφή της από το Χρηματιστήριο Αθηνών
- Λάμψα: Αύξηση 9,42% στις πωλήσεις το 2024 με 122,8 εκατ. ευρώ
- ExxonMobil: Μείωση κερδών 6% στα 7,71 δισ. δολάρια το α’ τρίμηνο
- Eldorado Gold: Αύξηση εσόδων 38%, καθαρά κέρδη στους μετόχους 0,35 δολάρια ανά μετοχή το α΄τρίμηνο
- ΕΕ: Πρόστιμο 530 εκατ. ευρώ στο TikTok για παραβίαση των κανόνων απορρήτου δεδομένων
- Tesla: “Βουτιά” 80,7% των πωλήσεων στη Σουηδία τον Απρίλιο
- “Πράσινο φως” από την Κομισιόν για 3,13 δισ. ευρώ στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις