ε την υψηλή διάκριση «Τιμώμενη Εταιρία Ψηφιακής Καινοτομίας» των διεθνούς κύρους Φαρμακευτικών Βραβείων Prix Galien, βραβεύτηκε το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (CDI) της Pfizer, κατά την 6η Τελετή Απονομής των Βραβείων, που πραγματοποιήθηκε στις 5 Απριλίου 2023, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η βράβευση, που συμπίπτει χρονικά με τη συμπλήρωση δέκα ετών παρουσίας των Prix Galien στην Ελλάδα, αποτελεί αναγνώριση του έργου του CDI στο πεδίο της ψηφιακής καινοτομίας στην Υγεία. Το έργο αυτό, στο οποίο απασχολούνται σήμερα περισσότεροι από 400 νέοι επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης στην έδρα του CDI, στη Θεσσαλονίκη, πέρα από την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών, έχει συμβάλει με ουσιαστικό τρόπο στο να εξελιχθεί η Θεσσαλονίκη σε παγκόσμιο κόμβο καινοτομίας.
«Δέχομαι με τιμή και υπερηφάνεια αυτό το βραβείο εκ μέρους όλων στο παγκόσμιο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer – από όλους τους συναδέλφους στη Θεσσαλονίκη έως τους συναδέλφους μας σε όλο τον κόσμο», είπε ο Nico Gariboldi, Επικεφαλής του CDI, παραλαμβάνοντας το Βραβείο, και πρόσθεσε: «Νιώθουμε πολύ περήφανοι για τη συνεργασία μας με το οικοσύστημα καινοτομίας στην Ελλάδα. Έτσι, αυτό το βραβείο δεν είναι μόνο για το CDI, ούτε μόνο για την Pfizer, αλλά και για όλους τους συνεργάτες μας, πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, ιδρύματα και start-ups, με τους οποίους συνεργαστήκαμε στενά αυτά τα 3 χρόνια για να αναπτύξουμε καινοτομίες που αλλάζουν τις ζωές των ασθενών».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Qualco: Στα 5,46 ευρώ η ανώτατη τιμή της δημόσιας προσφοράς για την εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αθηνών
- Στόχευση στην αμυντική βιομηχανία (και) για τη Unisystems του ομίλου Quest – Διάψευση για Morris
- Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς ενέκρινε το ενημερωτικό δελτίο της Qualco για εισαγωγή στο Χρηματιστήριο Αθηνών
- Τραμπ: Οι ΗΠΑ σταματούν άμεσα τις επιθέσεις στους Χούθι, συνθηκολόγησαν
- Ευρωαγορές: Απώλειες για τον DAX μετά την εκλογή Μερτς – Έκανε το 16Χ16 ο FTSE 100
- Γερμανία: Άνοδος στις αποδόσεις των γερμανικών ομολόγων μετά την εκλογή Μερτς
- Στο Τέξας Παπασταύρου – Τσάφος για συναντήσεις με Chevron, ExxonMobil και Cheniere Energy
- Συγχαρητήρια Μητσοτάκη σε Μερτς: «Προσβλέπω στη συνεργασία μας»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις