Αγόρασε το κανάλι και το κάνει Ναυτεμπορική TV
Αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος σε τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας, σηματοδοτώντας νέο κεφάλαιο στην πορεία του. Ο λόγος για το Epsilon, όπου όπως αναφέρει το e-tetradio.gr, έπειτα από διαπραγματεύσεις αρκετών μηνών, ο Φίλιππος Βρυώνης πούλησε τον σταθμό στον Δημήτρη Μελισσανίδη, με τους δύο επιχειρηματίες να έχουν οριστικοποιήσει την μεταξύ τους συμφωνία ενημερώνοντας το ΕΣΡ και το ΓΕΜΗ.
Ηδη από την περασμένη Δευτέρα, τουλάχιστον, το Epsilon σταμάτησε να εκπέμπει το συνηθισμένο του πρόγραμμα, που αποτελούνταν εξ ολοκλήρου από τηλεμάρκετινγκ, και προς το παρόν παίζει μόνο βίντεο από τοπία της Ελλάδας.
Τα ίδια βίντεο που προβάλλει ανά διαστήματα και το Ναυτεμπορική TV, το οποίο θα πάρει την θέση του Epsilon στην Digea και σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση.
Μετά από αυτό το «deal», ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι και επισήμως νέος «παίκτης» και στον ανταγωνισμό των περιφερειακών καναλιών της Αθήνας.
Μετά από εκείνον του Τύπου (έντυπου και ηλεκτρονικού), έπειτα από την εξαγορά της Ναυτεμπορικής το 2021, και της διαδικτυακής τηλεόρασης το 2022 με την δημιουργία του Ναυτεμπορική TV.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- «Καλσόν-γκεϊτ» στη Βουλή: Μήνυση κατά Ζωής προανήγγειλε η Μαρία Συρεγγέλα
- ΒΕΘ: Αύξηση μεταφορικού κόστους 15% για τις επιχειρήσεις από τα μπλόκα των αγροτών
- Wall Street: Με θετικό πρόσημο οι δείκτες
- Μελέτη Deloitte: Στα 13,5 δισ. ευρώ η ελληνική αγορά ψηφιακής τεχνολογίας έως το 2030
- ΕΒΕΠ: Κινδυνεύει η εορταστική αγορά από τα αγροτικά μπλόκα – Η εκτίμηση της ζημιάς
- Κοινό μέτωπο από 7 ευρωπαϊκές χώρες απέναντι στον παράνομο διαδικτυακό τζόγο
- Τσιάρας προς αγρότες: Υπάρχουν περιθώρια για παρεμβάσεις – Ποια αιτήματα μπορούν να ικανοποιηθούν
- Ομολογία Κάλας: Δύσκολο να αξιοποιηθούν τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια για δάνειο στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








