Προϊόντα - Υπηρεσίες

Πλαίσιο Computers: Τμήματα οικιακών συσκευών σε ακόμα τρία καταστήματα

Συνολικά ,16 από τα 25 καταστήματα του δικτύου διαθέτουν πλέον οικιακές συσκευές ενώ μέσα στο 2024 η Πλαίσιο θα προχωρήσει στην αναμόρφωση και άλλων καταστημάτων

Τα καταστήματα της Κηφισιάς, της Μαγούλας και της Θεσσαλονίκης (Βενιζέλου) απέκτησαν νέα μορφή, ενσωματώνοντας νέα τμήματα οικιακών συσκευών.

Η Πλαίσιο είχε θέσει ως βασικούς στόχους για το 2024, την ενίσχυση και επέκταση του δικτύου καταστημάτων του καθώς και την ακόμη μεγαλύτερη ανάπτυξη των οικιακών συσκευών.

Προς αυτή την κατεύθυνση, προχώρησε, τις τελευταίες ημέρες, στην αναμόρφωση τριών καταστημάτων, στην Κηφισιά, την Μαγούλα και την Θεσσαλονίκη (Βενιζέλου), τα οποία ενσωματώνουν και διαθέτουν πλέον ένα διευρυμένο κωδικολόγιο οικιακών συσκευών.

Η ποικιλία και η επιλογή για τους πελάτες της έχει ενισχυθεί σημαντικά, καθώς διαθέτει μια τεράστια γκάμα προϊόντων με πάνω από 33.000 κωδικούς, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και στον τομέα των οικιακών συσκευών. Επιπλέον, ανακαινίστηκε το σύνολο των χώρων των καταστημάτων για να παρέχουν ένα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον για τους επισκέπτες και τους πελάτες, αναβαθμίζοντας την εξυπηρέτηση και την εμπειρία αγορών τους.

Περισσότεροι από 15.000 καταναλωτές, επισκέφτηκαν τα τρία αναμορφωμένα καταστήματα, στις εορταστικές ημέρες που οργάνωσε το Πλαίσιο, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη μεγάλη έκθεση οικιακών συσκευών, να συμμετέχουν σε παιχνίδια, διεκδικώντας δώρα τεχνολογίας και να διασκεδάσουν, με τα event που διοργάνωσε η εταιρεία, με την αφορμή των εγκαινίων της νέας μορφής των καταστημάτων της.

‘Στην αρχή της χρονιάς είχαμε θέσει ως στόχο την ενίσχυση της κατηγορίας των οικιακών συσκευών. Με την ολοκλήρωση του πρώτου τριμήνου του 2024, προχωρήσαμε ήδη στην αναβάθμιση 3 καταστημάτων μας, τα οποία διαθέτουν πλέον οικιακές συσκευές αλλά και μια ακόμη πιο ισχυρή εμπειρία αγορών, με τα πρώτα αποτελέσματα να είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά. Αυτό έρχεται ως συνέχεια του 2023, που πετύχαμε έναν εντυπωσιακό ρυθμό ανάπτυξης στις οικιακές συσκευές. Βλέπουμε μεγάλη αποδοχή και ζήτηση από τους καταναλωτές και γι’ αυτό συνεχίζουμε, με εντατικούς ρυθμούς την αναβάθμιση και άλλων καταστημάτων. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλη την ομάδα του Πλαισίου, γιατί με το πάθος και τη μεθοδική της εργασία καταφέρνει να υλοποιεί ένα τόσο απαιτητικό πλάνο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα’, σημείωσε ο Αριστείδης Κοροβέσης, COO της Πλαίσιο Computers.

Με την αναμόρφωση των τριών καταστημάτων, τα 16 από τα 25 συνολικά καταστήματα του δικτύου διαθέτουν πλέον οικιακές συσκευές ενώ το επόμενο διάστημα -εντός του 2024-, η Πλαίσιο θα προχωρήσει στην αναμόρφωση και άλλων καταστημάτων, με τη δημιουργία τμήματος οικιακών συσκευών καθώς και στο άνοιγμα καταστημάτων σε νέες περιοχές.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu