Λίγους μήνες μετά από τα εγκαίνια του καινούργιου καταστήματος στο αεροδρόμιο ''Ελ. Βενιζέλος''
Eπεκτείνει ακόμα περισσότερο το δίκτυό της η αλυσίδα ηλεκτρονικών ειδών Πλαίσιο το επόμενο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Financial Report, η Πλαίσιο ετοιμάζει αυτό τον καιρό ένα νέο κατάστημα στα Βόρεια Προάστια και συγκεκριμένα στην περιοχή των Μελισσίων. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία διαθέτει, ήδη, ένα σημείο πώλησης στην ευρύτερη περιοχή, στο Δήμο Κηφισιάς, εδώ και αρκετά χρόνια.
Η απόφαση να ανοίξει και άλλο ένα, στα Μελίσσια, μια περιοχή η οποία δεν έχει κάποιο άλλο σχετικό μεγάλο κατάστημα ηλεκτρονικών ειδών δείχνει τη δυναμική που έχει στα Βόρεια Προάστια.
Για το λόγο αυτό, ήδη, τόσο σε αναρτήσεις στα Social media, όσο και ψηφιακές πλατφόρμες έχουν μπει οι σχετικές αγγελίες για την αναζήτηση προσωπικού που θα στελεχώσει το νέο κατάστημα, σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την αναζήτηση στελεχών στο λιανεμπόριο.
Υπενθυμίζεται ότι το πιο πρόσφατο σημείο πώλησης της Πλαίσιο ήταν πριν από λίγους μήνες, αυτό στην περιοχή του αεροδρομίου ”Ελ. Βενιζέλος”, το οποίο γειτνιάζει με το ΙΚΕΑ και το κατάστημα Holland & Barrett του ομίλου Fourlis.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καφούνης: Λήψη γενναίων μέτρων που θα γίνουν μοχλός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας
- Τράπεζα Πειραιώς: Μέση Ανατολή και δολάριο ενίσχυσαν σημαντικά τις τιμές σε πετρέλαιο και χρυσό
- Ακίνητα: Πολεοδομική ασφάλεια στη δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων
- Eurostat: Πάλι πάνω ο πληθωρισμός, στο 3,6% στην Ελλάδα τον Ιούνιο από 3,3%
- ΙΟΒΕ: Επιδείνωση του οικονομικού κλίματος τον Ιούνιο, υποχώρηση προσδοκιών σε Βιομηχανία και καταναλωτική εμπιστοσύνη
- Δίκη Φιλιππίδη: Απαλλαγή λόγω αμφιβολιών και για τη δεύτερη απόπειρα βιασμού προτείνει ο εισαγγελέας
- Intralot: Σε προσωρινή αναστολή η διαπραγμάτευση της μετοχής στο Χρηματιστήριο
- Μικτά πρόσημα στο άνοιγμα στις ευρωαγορές
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις