Καθημερινά η επιτροπή ενάντια στους πλειστηριασμούς του ΠΑΜΕ γίνεται δέκτης δεκάδων καταγγελιών από οφειλέτες από όλη τη χώρα
Την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου καλεί σε κινητοποίηση ενάντια στους πλειστηριασμούς το ΠΑΜΕ, με τόπο συγκέντρωσης στη 1:30μμ το σταθμό του Ηλεκτρικού Καλλιθέας «υπερασπίζοντας» το σπίτι μιας δασκάλας και ενός οικοδόμου, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
Επίσης επισημαίνει ότι: «Ο αγώνας για την προστασία της λαϊκής κατοικίας συνεχίζεται. Καθημερινά η επιτροπή ενάντια στους πλειστηριασμούς του ΠΑΜΕ γίνεται δέκτης δεκάδων καταγγελιών από οφειλέτες από όλη τη χώρα. Το φαινόμενο γίνεται όλο και πιο έντονο, όλο και περισσότερα δάνεια “κοκκινίζουν” εξ αιτίας της ακριβείας και των αυξήσεων των επιτοκίων, την ίδια ώρα που οι μισθοί μένουν καθηλωμένοι.
“Όμως δεν φαίνεται να “κοκκινίζει” κάνεις από την κυβέρνηση που έχει αφήσει στο έλεος τους οφειλέτες και έχει λύσει τα χέρια στις εταιρίες διαχείρισης οι οποίες προχωρούν απρόσκοπτα σε πλειστηριασμούς. Ότι εξαγγελίες γίνονται για να μπει φραγμός στην ασυδοσία των funds δε θωρακίζουν τα σπίτια του λαού, αλλά τα κέρδη των τραπεζών”, τονίζει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Deutsche Bank: Αγόρασε 2,26 εκατ. μετοχές της Bally’s Intralot αξίας 2,72 εκατ. ευρώ
- Alter Ego Media: Από τις 27 Ιουλίου η καταβολή του μερίσματος χρήσης 2025
- Interwood: Από την 1η Ιουλίου ξεκινά η άσκηση δικαιωμάτων προτίμησης στην αύξηση κεφαλαίου
- ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Στις 7 Ιουλίου η καταβολή καθαρού μερίσματος 0,38 ευρώ ανά μετοχή
- Χρηματιστήριο: Δεύτερο αλλά ήπιο διορθωτικό σερί (-0,07%), με δυνατά κέρδη από ΟΛΠ, Κρι Κρι και Alter Ego
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
- ALTER EGO MEDIA Α.Ε. - ΕΝΤΥΠΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








