Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, σε κατάστημα του ομίλου, μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet.
Όσοι δεν έχουν τακτοποιήσει ακόμα την οφειλή τους για τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, σε ένα από τα καταστήματα OΠΑΠ όλης της Ελλάδας, μέσω της υπηρεσίας πληρωμών Tora Wallet.
Όπως εξηγεί η Σταυρούλα Διφωνή, ιδιοκτήτρια καταστήματος OΠΑΠ στη Νέα Σμύρνη, «Οι πελάτες των καταστημάτων OΠΑΠ, μπορούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας, ή οποιοδήποτε άλλο λογαριασμό ή οφειλή, μέσα σε 1-2 λεπτά. Μέσω της υπηρεσίας Tora Wallet, ο καθένας μπορεί να τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις του καθημερινά, μέχρι αργά το βράδυ, ακόμα και το Σαββατοκύριακο.
Σε περισσότερα από 2.600 καταστήματα OΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα, το κοινό μπορεί να πραγματοποιήσει μια ευρεία γκάμα πληρωμών, όπως οφειλές δημοσίου, ασφαλιστικών ταμείων, ηλεκτρισμού, φυσικού αερίου, ύδρευσης, ασφάλειών, τηλεφωνίας, Internet και συνδρομητικής τηλεόρασης ανεξαρτήτως παρόχου.
«Σε κάθε γειτονιά υπάρχει ένα κατάστημα OΠΑΠ, όπου μπορεί κανείς να πληρώσει φόρους και λογαριασμούς εύκολα και γρήγορα, αποφεύγοντας τις μεγάλες ουρές και την αναμονή. Υπάρχουν πελάτες που έρχονται σταθερά στο κατάστημά μας για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, γνωρίζοντας πως θα αποφύγουν την ταλαιπωρία. Η άμεση εξυπηρέτηση, η ευκολία και το διευρυμένο ωράριο αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα, για αυτό και ο κόσμος προτιμά να τα καταστήματα OΠΑΠ προκειμένου να τακτοποιηθεί τις οφειλές του», υπογραμμίζει η κα Διφωνή.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΗΠΑ: Στο 6,19% έπεσαν τα επιτόκια στα 30ετή στεγαστικά δάνεια
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με θετικό πρόσημο όλοι οι δείκτες
- Αναβλήθηκε ο αγώνας μπάσκετ Ολυμπιακού – Φενέρ λόγω …βροχής
- Κακοκαιρία Byron: Μήνυμα 112 στην Αττική – Πού υπάρχουν προβλήματα
- Υποκλοπές: Αίτημα ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας
- Κακοκαιρία: Μόνο όσοι δημόσιοι υπάλληλοι μπορούν θα προσέλθουν στις υπηρεσίες τους
- Ταξί: Αναστέλλουν την απεργία, θα κυκλοφορήσουν κανονικά την Παρασκευή 5/12 στην Αττική
- To μεταλλικό νερό S.Pellegrino ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τη Ferrari
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








