Πρόκειται για παιχνίδια που διεξήχθησαν την περίοδο 2022-2023 και 2023-2024, έχουν χαρακτηριστεί ως ύποπτα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία και ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη
Συνολικά 23 φακέλους με στοιχεία για δεκάδες ύποπτους ποδοσφαιρικούς αγώνες στην Ελλάδα έστειλε η UEFA στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και στη δικαιοσύνη.
Ο πρόεδρος της Επιτροπής ενημέρωσε σήμερα τα μέλη της, για την ύπαρξη του φακέλου. Τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια που έχουν χαρακτηριστεί ως ύποπτα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, ελέγχονται από τη Δικαιοσύνη. Όπως ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων ο Χρήστος Κέλλας, πρόεδρός της, πρόκειται για παιχνίδια της Super League 2 που διεξήχθησαν την περίοδο 2022-2023 και 2023-2024.
Όπως αναφέρεται και στο διαβιβαστικό αυτών των φακέλων, η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ, την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε τον Αθλητικό Εισαγγελέα, τον υφυπουργό Αθλητισμού και την Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων στη Βουλή.
Είναι θέμα καθαρά της αθλητικής δικαιοσύνης, δεν έχει καμία άλλη εμπλοκή πέρα η Βουλή, πέρα από αυτήν τη σημερινή της ενημέρωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
- Μεντβέντεφ για συμφωνία ΗΠΑ-Ουκρανίας για ορυκτά: Ο Τραμπ ανάγκασε το Κίεβο να πληρώσει
- Βολές Μανιατάκη για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Βουλή για Τέμπη
- Επιστολή Ευρωβουλευτών σε Μητσοτάκη για το ρόλο Ελλήνων εφοπλιστών στη διακίνηση ρώσικου πετρελαίου
- Κάλπες για δήμους, βαρόμετρο για τα κόμματα, στο Ηνωμένο Βασίλειο
- ΕΥΔΑΠ: Σε αναμονή για τις αναπροσαρμογές στα τιμολόγια και για τον διαγωνισμό για τους νέους υδρομετρητές
- Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη συμφωνία των ΗΠΑ για τα ορυκτά της Ουκρανίας
- Ο Σύνδεσμος Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων γιόρτασε τα 100 χρόνια του κλάδου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις