Στο επίκεντρο θα βρεθούν συστήματα ρομποτικής συνδεδεμένα με την αμυντική βιομηχανία
Ελλάδα και Ισραήλ ενώνουν δυνάμεις με φόντο την αμυντική βιομηχανία.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η Gizelis SA, προχώρησε σε σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με την Aharon Yosef, ισραηλινή εταιρεία με πάνω από 50 χρόνια εμπειρία στην ανάπτυξη και κατασκευή προηγμένων αμυντικών συστημάτων, έχοντας στο χαρτοφυλάκιό της συμπράξεις με επιχειρήσεις όπως η RAFAEL και η Israel Aerospace Industries (IAI).
Με βάση τα όσα ανέφεραν στελέχη της εταιρείας, πρωταρχικός στόχος της συνεργασίας είναι η ανάπτυξη και κατασκευή καινοτόμων αμυντικών συστημάτων επί ελληνικού εδάφους — πλήρως σχεδιασμένα και παραγόμενα ως “Made in Greece”, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Gizelis SA και την επιχειρησιακή εμπειρία της Aharon Yosef.
Η Gizelis SA και η Aharon Yosef παρουσίασαν τη στρατηγική τους συνεργασία στην DEFEA 2025 επικεντρωμένες σε αμυντικά συστήματα Made in Greece όπως ρομποτικά τετράποδα, σχεδιασμένα για αποστολές τακτικής υποστήριξης και περιμετρικής ασφάλειας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 6 Φεβρουαρίου
- Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπορίσοφ: “Ο Κάθετος Διάδρομος αυξάνει σημαντικά τη γεωπολιτική αξία των χωρών μας”, τονίζει ο πρωθυπουργός
- ΚΡΙ-ΚΡΙ ΑΕ - Παρουσίαση σε Θεσμικούς Επενδυτές και Αναλυτές – ’’Greek Investment Day 2026’’
- Kίνα: Απότομη κάμψη της εργοστασιακής δραστηριότητας
- Ομαλά εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 20χρονου φιλάθλου του ΠΑΟΚ που νοσηλεύεται στο «Παπαγεωργίου»
- Γ. Μανιάτης: “Με ενεργειακή απομόνωση κινδυνεύει η Κύπρος – Τουρκία και ψευδοκράτος προχωρούν σε μεταξύ τους ηλεκτρική διασύνδεση”
- ΗΠΑ: Tροχάδην για να αποτραπεί ολικό shutdown – Παράταση διαπραγματεύσεων για την επιδότηση της ICE
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 60.000 νέες επιδοτούμενες θέσεις εργασίας το 2025 – 2026
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








