Ολοκληρώθηκε στη Γενεύη το European MidCap Event την Τρίτη 13 Ιουνίου, που διοργάνωσε ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών στη Γενεύη σε συνεργασία με την CF&B Communication, στο πλαίσιο ενίσχυσης της εξωστρέφειας και προβολής των εισηγμένων εταιρειών μεσαίας κεφαλαιοποίησης σε θεσμικούς επενδυτές του εξωτερικού.
Στο επενδυτικό συνέδριο παραβρέθηκαν υψηλόβαθμα στελέχη των εταιρειών:
ΑΔΜΗΕ,
Austriacard,
BRIQ Properties,
Cenergy,
Dimand,
EYΔΑΠ,
ΕΧΑΕ,
Elvalhalcor,
Entersoft,
ΚΡΙ-ΚΡΙ,
ΟΛΠ,
Profile,
Πλαστικά Θράκης
Οι εκπρ΄σοωποι των εταιρειών πραγματοποίησαν 94 one – to – one και group meetings με διαχειριστές Ελβετικών funds προκειμένου να τους ενημερώσουν για το προφίλ αλλά και τα επενδυτικά σχέδια των εταιρειών τους.
Χορηγοί της διοργάνωσης ήταν οι Αlpha Finance, Εθνική Χρηματιστηριακή, Εurobank Equities ΑΕΠΕΥ και Πειραιώς ΑΕΠΕΥ.
Ο Όμιλος Χρηματιστηρίου Αθηνών θα συμμετάσχει στις 22 Ιουνίου 2022 και στο European Spring MidCap Event που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επανεκκίνηση στη δίκη για τα Τέμπη με νέα δεδομένα στην αίθουσα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας (Βίντεο)
- Το πετρέλαιο σημειώνει άνοδο άνω του 1%, λόγω αβεβαιότητας στη Μέση Ανατολή
- Ανοδος στις αγορές της Ασίας λόγω αισιοδοξίας για τερματισμό του πολέμου στο Ιράν
- Φλέγεται η Μέση Ανατολή με πλήγματα στην Τεχεράνη και το Κουβέιτ
- Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές της ΔΥΠΑ για τον Μάρτιο
- Πρεμιέρα για τις επιδοτήσεις στα καύσιμα – Σε αναμονή για το Fuel Pass
- Ξεκινά από σήμερα 1/4 η εφαρμογή του νέου κατώτατου μισθού στα 920 ευρώ
- Ξεπέρασαν τα 114 δισ. ευρώ τα χρέη των φορολογούμενων στην Εφορία
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








