Απαγόρευση κυκλοφορίας, η οποία θα διαρκέσει από σήμερα το απόγευμα έως το πρωί της Δευτέρας χωρίς διακοπές, επέβαλε η δημοτική αρχή του Κιέβου, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο του δημάρχου, αποσαφηνίζοντας μια ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα.
Το Κίεβο είχε πει νωρίτερα ότι η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα διαρκεί από τις 17.00 το απόγευμα έως τις 08.00 το πρωί, καθημερινά.
«Για την αποτελεσματικότερη άμυνα της πρωτεύουσας και την ασφάλεια των κατοίκων της, η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα διαρκέσει από σήμερα (26 Φεβρουαρίου) στις 17.00 έως το πρωί της 28ης Φεβρουαρίου», επισημαίνεται σε μια ανακοίνωση.
Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι οι αυστηροί κανόνες χρειάζονται για να καθαρίσει η πόλη, η οποία πλήττεται από βομβαρδισμούς και πυρά, από τα «σαμποτάζ του εχθρού και τις ομάδες αναγνώρισης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καιρός: Πώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό από σήμερα έως και την Πρωτοχρονιά
- Νικήτας Κακλαμάνης: «Κόφτης» στις κάμερες λόγω ΟΠΕΚΕΠΕ, «κατώφλι» στα κόμματα – Η Βουλή σε λειτουργία mute
- Συνάντηση Νετανιάχου – Τραμπ τη Δευτέρα 29/12 στη Φλόριντα
- WindEurope: Οι ΑΠΕ εξοικονομούν ποσό ίσο με τη δαπάνη για υγειονομική περίθαλψη
- Τράπεζες: Πως θα λειτουργήσουν την Πρωτοχρονιά
- Σύλληψη 29χρονης στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” με 24 κιλά κάνναβης
- Ζελένσκι: Επαφές με τους Eυρωπαίους συμμάχους του πριν από τη συνάντηση με τον Τραμπ
- Νέα Υόρκη: Νέα χιονοθύελλα προκαλεί χιλιάδες ακυρώσεις πτήσεων
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








